11. Alexander Surdal Nilsen <- 40 minutter
15. Eivind Ankerheim <- 30 minutter (-> 55 min)
2. Ørjan Birkeland <- 30 minutter (-> 40 min)
Eirik Ekholdt var på en svipptur i Stavanger og fikk med seg en kamp for gamleklubben. Eddi som i år har spilt for Biri, vil neste sesong spille for Ringebu-Fåvang.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Ronny Hauge, Eivind Staurland, Espen Klette, Ruben Johnsen - Alexander Surdal Nilsen, Magne Christiansen, Anders Idsø, Eivind Ankerheim - Morten Vadla, Ørjan Birkeland.
KAMPEN
Det ble tidlig klart at det faktisk skilte to divisjoner mellom lagene. Vaulen eide det meste av spillet, mens Jarl var mest opptatt med å klarere.
Vaulen tok ledelsen etter 8 minutter. Morten Vadla slo inn fra høyre til Ørjan Birkeland som klemte til på helvolley, som et prosjektil føyk ballen oppunder nettaket!
Etter et stort spillemessig overtak og en rekke muligheter doblet Vaulen ledelsen etter 28 minutter. En spiller ble felt inne i boksen og dommer Ronald Urban dømte straffe. Morten Vadla viste seg å være kald fra krittmerket og klinket til ballen midt i mål tverrlegger inn!
I pausen foretok man tre bytter og la om til 4-3-3. Thomas Idsø, Jone Olsen og Eirik Ekholdt kom inn for Ankerheim, Birkeland og Johnsen.
Eirik Ekholdt fikk en gylden mulighet etter 33 minutter da Magne Christiansen slo hardt inn foran kassen, men på fem meter skled ballen av foten og skuddet gikk utenfor.
Nå florerte sjansene og da Anders Idsø serverte en stikker til Magne trodde alle det skulle bli mål, han passerte to forsvarere og keeper, men vinkelen ble veldig skrå og skuddet gikk i nettveggen. Like etter hadde Thomas Idsø et farlig langskudd i den samme nettveggen.
Kampen roet seg nå noe ned. Vaulen prøvde nok å gjøre det litt for fint og det var ikke lett på Stemmen. Jarl hadde sågar sitt første skudd på mål etter 38 minutter, men keeper Olsen reddet.
Etter 40 minutter kom Birkeland inn igjen, ut gikk Alexander Surdal Nilsen.
Eirik Ekholdt løp i fra bruntrøyene etter 42 minutter, men et dårlig touch gjorde at han fikk ballen for langt foran seg. Dermed måtte han slenge frem en lang tå, men skuddet gikk stolpe ut.
En lekker ball fra Magne etter 46 minutter fant Thomas Idsø fri på venste, han kunne ha skutt selv men la inn til Eddi, som headet like over mål.
Birkeland la en lekker stikker til Thomas etter 52 minutter, men skuddet strøk over tverrleggeren.
Magne Christiansen gikk ut etter 54 minutter, inn kom Ankerheim.
Så løsnet det endelig for Vaulen og Ørjan Birkeland. Etter 57 minutter gjorde Vaulen
det enkelt på en touch da ballen gikk langs bakken fra Vadla via Ekholdt til en rolig Ørjan Birkeland.
Så like etter stod det 4-0. Etter klikk-klakk spill i boksen mellom Idsø-brødrene havnet ballen i beina til Ørjan Birkeland
"Detta var jo reina lekestua." Ørjan etter sitt tredje for kvelden.
som tråklet seg forbi en mann før han la ballen nede i hjørnet. Dermed tre mål på nykommeren!
I den andre kampen i Vaulens avdeling vant Buøy 1-0 over Hafrsfjord.