12
-47
9p
C-laget klar for femte KM på seks år
(02.10.07) Etter 5-3 seier over Randaberg 3 er Vaulen klart for sitt femte KM sluttspill på seks sesonger!
Men seieren satt langt inne. Midtveis i andre omgang ledet Randaberg 3-2!
Kampen startet jevnt på den svært smale banen.
Randaberg var svært hissige og var rett og slett ufine i taklingene. Verst gikk det ut over Christian Lie som fikk en stygg stempling etter kvarteret.
Dommeren presterte å gi gult kort til Lie for munnbruk. Vaulenspissen måtte hjelpes av banen i store smerter.
De oransje gikk opp i 1-0 etter lekkert spill. Øystein Winsnes fant Andreas Fløgstad som skjøt knallhardt nede mot det venstre hjørnet, der stod Sverre Møllegaard som stjal målet med en ørliten touch!
Men Randaberg var ikke dårlige og hadde blant annet skudd i treverket før det løsnet og det stod 1-1 til pause.
Randaberg scoret igjen like etter pause, på et skudd nede i høyre hjørnet som Eia ikke rakk å reagere på i tussmørket.
Vaulen svarte etter at Øystein Winsnes fant Stian Husvæg som på vakkert vis ga 2-2.
Randaberg ga seg ikke og 3-2 kom på et nytt langskudd som overrumplet keeper.
Akkurat nå så det mørkt ut angående KM-spill for Vaulen som trengte ett poeng.
Sverre Møllegaard scoret så et hederlig mål etter et pangskudd oppunder nettaket.
Nå løsnet det endelig for Vaulen og Stian Lima tok ballen fra motspiller og dunket inn 4-3.
Til slutt var det banens beste Øystein Winsnes som kunne juble da han fra skrått hold vred ballen i hjørnet etter pasning fra Stian Lima.