Bikket mot på Buøy
(02.09.08) Vaulen kom bakpå fra start og mistet tålmodigheten i spillet. Opphentingen til 4-4 var allikevel sterk, derfor var det ekstra surt å se Buøy score 5-4 minuttet før full tid.
9. Jone Holgersen
Et dårlig oppvarmet C-lag fikk en verst tenkelig start med to kjappe baklengs. Sverre Møllegaard reduserte med et flott langskudd etter at Andreas Fløgstad hadde vist rørende spilleforståelse i forarbeidet.
Vaulen hadde sine sjanser i starten. Eivind Staurlands stangskudd og Kjetil Aaslands miss på blank goal var store.
Vaulen utlignet til 2-2 etter en flott opprulling, Sverre fant Tom Arne Bø Pedersen som satte rutinert på sin 25-årsdag.
I andre omgang fikk Vaulen igjen en forferdelig start da Buøy kom ned på høyre og slo flatt igjennom feltet til en blå på lengste som fikk en enkel jobb. 3-2.
Kjetil Aasland kom til Vaulens største sjanser i denne perioden til tross for at han var stopper, han hadde både en heading i tverrlegger og et tungt skudd som ble parrert over.
Istedenfor var det Buøy som kontret inn 4-2 på vakkert vis, typisk da Vaulen var for offensive.
En flott ball av Eivind Staurland fant Sverre Møllegaard på dødlinjen han la ut til Jone Holgersen som tok en piruett på ballerina vis og lurte ballen inn i korthjørnet.
Kjetil Aasland lempet så frem en høy ball, ballen gikk inn til keeper etter en duell, men Eivind Staurland luktet retur og kriget inn 4-4.
Så minuttet før slutt kontret Buøy på ny og satte inn 5-4 til stor skuffelse for den oppmøtte supporteren.
C-TEAM: C-laget passert av tabellnabo Buøy 3.