MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Transportetappe for Lima babes
(02.09.03) C-lagets kamp mot Madla 3 på tirsdag kveld var mellom topp og bunn, noe spillet også bar preg av. Tiltross en makdemonstrasjon i ballbesittelse, ble det dog aldri effektivt foran mål fra Vaulens side.
Vaulen tok oppskriftsmessig ledelsen tidlig i kampen da Elling Hegelstad fra skrått hold slo inn en høy ball som gikk via tverrligger og fanget til Vegard Ravndal og i mål. Til stor begeistring for publikum - Knut Ravndal, Bent Lie og Inge Martin Hinna. Vaulen fortsatte og rulle ball, men det tok en stund før det ble to. Kjetil Aasland og Jone Olsen holdt oppvisning i en touch spill, ballen gikk i sikksakk mønster fra egen banehalvdel før Jone "Poddi" Olsen avsluttet fra 10 centimeters hold. 
Så var det dette med den livsfarlige 2-0 ledelsen. Først et langskudd nede i hjørnet og så en merkelig utligning hvor en Madlaspiller sparket ballen ut av klypene til keeper Eia og ordnet 2-2. Vaulen tok så ledelsen igjen ved Elling Hegelstad før Madla ga 3-3 til pause. 
I andre omgang kom kondisjonstreningen fra i vinter til sin rett for C-laget. 4-3 var det Vegard Ravndal som stod for, Veggien tverrvendte og satte ballen mellom bena på keeper. 5-3 kom etter flott samspill, etter mange trekk havnet ballen hos Elling Hegelstad som fyrte ballen oppe i krysset fra 10 meters hold! 
I sluttminuttene tok nok Vaulen litt lett på oppgaven, men da var det tid for Eia show. C-lagets solide sisteskanse viste igjen prov på verdensklasse i lite mål. På en Madla-kanon rett før slutt viste Eirik Sunde en kroppsbeherskelse som ville satt Gordon Banks i et dårlig lys, Sunde svevde i luften og med en enhåndsredning fistet han ballen over til corner! 
En solid laginnsats, men det må trekkes frem at stillingen når Jostein Jensen var på banen ble 3-0 til Vaulen, mens det ble 2-3 når han var ute på sidelinjen. Altså mye bedre enn f.eks Stensland i forsvarsarbeid. Dette bør legges til grunn i laguttaket til C-lagets kamp neste uke borte mot Finnøy! 
Det skjedde også en merkelig episode etter kampen da Eirik Sunde skulle kjøre hjem. På frontruten lå en pose med seks, sju makrell som så helt ok ut i følge Eia. Det hersker tvil om hvem som har lagt dem der og det spekuleres nå om det kanskje er et tegn fra mafiaen, ala Gudfaren. Eller makrell fotballens inntog på Vaulen?
VAULEN
5-3
MADLA
Vegard Ravndal
1-0
Jone Olsen
2-0
Elling Hegelstad
3-2
Vegard Ravndal
4-3
Elling Hegelstad
5-3
2. september - Vaulenbanen - Serie - Dommer: Anders Idsø (Ingen indirekte frispark)
VAULEN C
1. Eirik Sunde
2. Jostein Jensen
3. Kjetil Aasland
4. Christian Lie
5. Kjetil Stensland
6. Elling Hegelstad
7. Vegard Ravndal
8. Jone Olsen
9. "Jani"
10. Frode Lima