Hadde Bryne i kne
(02.06.19) Vaulen tok ledelsen to ganger mot Bryne, men måtte til slutt se seg slått 4-2.
Les hva trener Jarle Eike sier om kampen nedenfor.
BRYNE G19
4–2
VAULEN G19

8 min
Matthias Røed Randeberg
Eliah Frøyland
25 min

55 min Thomas Surdal Arnesen
59 min
Vetle Jakob Auglænd
63 min
Edvard Aarstad Rasmussen
73 min
2. juni – Aarbakkebanen Tilskuere: X – Serie – Dommer: P L Hellvik (Frøyland)

17. Casper Schibstad Tjøstheim

Idar Røed Randeberg var småskadd og måtte kaste inn håndkleet på oppvarming.
Vaulen G19 (4–3–3): Trym Landråk Gjerstad – Sebastian Mollan, Gabriel Økland Retallack, Erlend Høllen Sjøen, Ivar Evensen – Matthias Randeberg, Tobias Fosse Ekeland, Fredrik Bokn Hansen – Eirik Reiestad, Sisco Mick, Thomas Surdal Arnesen.
TRENER EIKE OM KAMPEN
En meget bra første omgang av oss. Vi kunne ha ledet 3-1, fortalte trener Jarle Eike til oss etter kampen.

Vi var flinke til å presse høyt og vant ballen gang på gang. I andre omgang blir det preget av litt sykdom og skader. Blant annet måtte Fredrik Bokn Hansen av etter å ha slitt med sykdom den siste tiden, hans erstatter Yousif måtte også ut med skade.

Det virket som om Bryne byttet innpå litt bedre og muligens eldre spillere i andre omgang og vi ble mer ujevne i press. Samtidig som vi førte for mye ball når vi hadde den.

G16-spilleren Matthias Randeberg kronet sin juniordebut med mål allerede etter åtte minutter.
Matthias kranglet inn en "slangecorner" bak Bryne- og Tottenham-keeperen Isak Midttun Solberg. Like etter hadde også Micky et skudd i stolpen på stillingen 1-0.

Bryne scoret på sin eneste sjanse i første omgang, noe som vel var på offside? Linjedommeren holdt nemlig oppe flagget, men hoveddommer Preben Løvdahl Hellvik ignorerte sin kollega.