(02.02.06) Vaulen startet vinterserien med sterke 3-0 borte mot Havørn.
Vår mann på Tananger stadion var Vaulen Senior sin nye miljøkoordinator, Hans "Haisen" Baardsgård.
HAISEN: Haisen er ManU-fan på sin hals. Her er han i Solskjær sin VIP-boks på Old Trafford.
30 min
Eivind Staurland (Dagsland)
50 min
Morten Wiik (Dagsland)
2. februar - Tananger kunstgress - Tilskuere: 14 - Cornere 6-6 - Toove Bygg serien
Vaulen i 4-4-2 formasjon med Ørjan Olsen i mål. Backrekke fra høyre Robert
Hovland, Alexander Landsnes, Sverre Gjuvsland, Ronny Hauge. På midten Thomas Idsø, Eivind Staurland, Tom Stian Sunde, Anders Idsø. På topp Christophe Dagsland og Morten Wiik.
Beachboys tok ledelsen allerede etter fem minutter da Morten Wiik overlistet Havørns keeper på ypperlig vis.
SCORET IGJEN: Morten Wiik debuterte for sesongen med to fulltreffere! Saudagutten står dermed med sterke 6 mål på 6 kamper for Vaulen!
De oransje hadde flere store muligheter som da en heading fra Eivind Staurland ble reddet på streken, eller da Christophe Dagsland headet i tverrlegger.
Ledelsen ble doblet etter halvtimen da Eivind Staurland konverterte en pasning fra Dagsland.
Det kunne blitt mer da Anders Idsø forserte keeper, men Dagsland overtok ballen og skuddet ble reddet på streken. Samme Dagsland hadde et bra skudd like etter, men rett utenfor.
I pausen kom Anders Dale inn og fikk sin debut da han erstattet Tom Stian Sunde.
Også Stian Lima og Andreas Fløgstad kom inn for henholdsvis Ronny Hauge og Eivind Staurland.
DEBUTANT 1: Anders Dale (31) er et velkjent navn i lokalfotballen og har spilt en rekke sesonger for Vidar i 2. divisjon. Sist var han i SIF. Foto: RA
3-0 kom etter omlag 50 minutter da Dagsland serverte til Wiik som satte sitt andre for dagen. Wiik kom til flere gode sjanser, først på en heading etter et corner før en ny heading like utenfor.
Mot slutten kom Thomas Nyland og Stian Refvik innpå for henholdsvis Dagsland og Hovland.
I sluttminuttet reddet Ørjan Olsen mesterlig et straffe fra Havørns Kevin Hodneland.
DEBUTANT 2: Ørjan Olsen debuterte i Vaulenmålet med å redde straffe. "Vaulen er det beste laget jeg har spilt for, iallefall så tidlig i sesongen," fortalte Ørjan som har en fortid bl.a. i Vardeneset, Sola, Brodd og Tasta.