Kom aldri på talefot
(01.11.21) Vaulen virket ikke helt å ha troen på det i første omgang hvor det var enveiskjøring. Pauseresultatet 0-3 stod seg ut kampen. Leit for Vaulen da dette var en sekspoenger i bunnstriden. I andre omgang kom Vaulen mer til offensivt, men ga samtidig bort flere gavepakker.
03
VIDAR 2

16 min
Lukas Kristoffersen Emanuelsen

25 min Bård Brandeggen

45 min
Mustafa Omarkheil (straffe)
1. november – Vaulenbanen Tilsk: 30 – Serie – Dommer: Jim I Nystad (Lura)

22. Szymon Szczepianak

Håvard Nygård stod over med knukket nese. Ørjan Bergum har hatt joggesko på seg de siste treningene og stod over også han. Heller ikke Henning Rimereit eller Ridwan Ayada var med siden sist.
Simen Fosse Aa, Henrik Haug Laursen, Edvardas Kupsys, Martin Wathne, Terry Talseth, Elias Fallgren, Oskar Moe, Hogne Heggheim, Hicham Billa og Olver Kvello-Aune Nilsen var heller ikke å se i troppen denne gangen uten at vi kjenner til hvorfor.
Vidar 2 stilte rimelig sterkt her da førstelaget har sikret plassen, men dem gikk ikke all in. Mustafa Omarkheil, Chris Andre Formo og Vegard Kvalbein Skjørestad var nok de største navna for et vidarlag som gjorde
seks endringer fra kampen sist.
Vaulen (4–3–3): Marius Kastet – Jama Moallim, Casper Tjøstheim, Aleksander Idland, Sondre Brokka – Eirik Reiestad, Even Kvame, Jan Aartun – Daniel Nicol, Espen Breivik, Jonas Syvertsen.
Vaulen med seks endringer fra møtet med Vardeneset. Snittalderen på troppen var denne gangen 21,7 år med en egenprodusert andel på 38,9 prosent.
Etter en sjansefattig start kom Vidar til det første skuddet på mål etter 10 minutter, men Marius Kastet fikk unna til corner.
Jama Moallim levde farlig da han holdt en motstander i trøya inne i boksen etter 11 minutter, men dommeren lot det gå.
Sondre Brokka kastet seg inn i en voldsom takling etter 13 minutter og fikk gult kort.
Nå tok Vidar 2 over her. Både Idland og Brokka blokkerte skudd. Chris Andre Formo gled så lett igjennom sentralt, men Kastet fikk reddet til corner etter 16 minutter.
Vidar 2 kom foran på den påfølgende corneren. Ballen dalte ned i femmeteren. Sondre Brokka fikk ikke stokket beina og Lukas Kristoffersen Emanuelsen kunne lett tappe inn fra kort hold.
Vaulens første tilløp kom etter 18 minutter, men Espen Breivik fikk ikke styrt inn fra kort hold da det ble lempet inn fra hjørnet av 16-meteren etter en corner.
Voldsom armbruk av Moallim ble belønnet med frispark fra venstresiden av boks for Vidar. Mustafa Omarkheils frispark var skummelt mot første stolpe og keeper måtte gi til corner.
Igjen slapp Vaulen inn på en corner. Serven gikk over på andre stolpe hvor Bård Brandeggen doblet fra skrå vinkel etter 25 minutter.
Nå var det ren overkjørsel. Marius Kastet fikk ut til corner da dem var nær ved å øke på en kontring. Vidar bet seg fast og Emanuelsen var nær ved å styre inn et legg fra høyre etter 28 minutter.
Hva så med Vaulen? Man hadde tre cornere i løpet av få minutter, men det var stort sett alt.
Så ble det kaotisk på et raskt tatt vidarfrispark. Marius Kastet og Sondre Brokka klarte ikke å bestemme seg og en motstander kom i mellom på hjørnet av femmeteren. Skummel den sjansen og mer skulle følge to minutter senere. Denne gangen var det et skudd det ble gitt retur på etter 38 minutter.
Omarkheil herjet for Vidar i denne fasen og det var stort sett spill mot et mål. Philip Buch bredsidet utenfor fra kort hold etter 41 minutter.
Even Kvame hektet så Chris Andre Formo i boks. Straffespark! Mustafa Omarkheil satte inn på et arrogant tåskudd nede i venstre krok.
Like etter blåste dommeren for pause.
Vaulen var uendret fra start i andre omgang, men en rekke innbyttere hadde varmet opp i pausen.
Gigasjanse for Jonas Syvertsen etter sekunder i andre omgang. Keeper timet feil på en lang ball som spratt over han. Syvertsen jaget restene, men ble forstyrret av en forsvarer.
Ny god redning av Marius Kastet etter 49 minutter da Emanuelsen skar gjennom på venstre etter kontring.
Litt bedre spill av Vaulen i andre omgang og Jan Aartun headet vel utenfor på Daniel Nicols innlegg fra høyre etter 56 minutter.
Espen Breivik mottok så en nydelig ball fra dypet. Han dro innover og skjøt mot korthjørnet. Keeperen måtte slå unna i kroken. Vår beste sjanse!
Innbytter Jakob Segadal Hansen fyrte så over på en gratissjanse etter mislykket trilling bak hos Vaulen.
Kvadruppelbytte av Vaulen etter timen. Ali, Berge, Al-Zeini og Natland kom inn for Syvertsen, Breivik, Moallim og Kvame.
Stor sjanse for Vidar etter 67 minutter da dem headet like utenfor. Motsatt var Vaulen frempå to minutter senere da Reiestad spilte fri Nicol, han førte frem før et tungt skudd ble blokkert.
Nok et balltap fra 25 meter og inn for Vaulen etter 76 minutter. Magnus Karlsen fyrte av, men Kastet reddet.
Flott angrep av Vaulen etter 77 minutter da Vegard Natland presset seg foran på venstre og la igjen til Jan Aartun, men suseren hans ble reddet. I vinden var det også småkaotisk på to påfølgende cornere.
Lars Berge fikk gult kort for en felling på midten av banen etter 78 minutter.
Smått utrolig at Vidar ikke økte på en trippelsjanse. Blant annet hadde dem et skudd i tverrligger og ned, samt en flott reaksjonsredning av Kastet. Like etter skjøt Elias Fassotte utenfor.
Vidar hadde tatt over igjen, men skuddforsøket fra Max Martin Soma var heldigvis for svakt på en stor sjanse.
Joao Prates foretok seg så et dobbelbytte da Jonatan Hebnes og Mathias Strunck Gundersen erstattet Nicol og Brokka etter 86 minutter.
Chris Andre Formos skudd strøk utsiden av stolpen for Vidar etter 88 minutter.
Lars Berge brøt så foran keeper for Vaulen, men fikk en litt for hard touch slik at ballen trillet ut over linja etter 91 minutter.
To minutter ble lagt til før dommeren blåste av kampen.
Neste oppgave for Vaulen er borte mot Eiger på fredag.

Gjenstående kamper: 05.11 Eiger, 12.11 Frøyland, 19.11 LURA, 26.11 Rosseland.