Hardt straffet
(01.11.05) Vaulen spilte til tider ut Vardeneset, men ble hardt straffet da Enge og Husvæg scorte to perler like før slutt.
Det var mye positivt å ta med seg fra kampen, blant annet 17 år gamle Eivind Ankerheim som var stor på høyrekanten.
ANKERHEIM: Eivind Ankerheim spilte seg varm i trøyen og var en stadig trussel på høyresiden.
VARDENESET
2-0
Cliff Richard Enge
52 min
Christer Husvæg
54 min
13. Frode Lima -> 59 minutter
Etter at Vardeneset hadde starten tok Vaulen over mer og mer. Man eide banespillet, men manglet noe hvasshet foran mål.
Etter 13 minutter hadde Vaulen en kanonsjanse da Tom Arne Bø Pedersen headet et Thomas Idsø frispark i tverrlegger og over.
Ellers hadde Thomas Idsø to susende skudd i første omgangen, men begge var siktet mot vinduene i nabolaget.
Tommen fikk en ny mulighet etter 39 minutter da han stupheadet et innlegg fra Thomas med nesen, dessverre gikk ballen rett inn til keeper.
Etter 48 minutter leverte Eivind Ankerheim et strålende forarbeid på kanten, men Stian Lima skjøt himmelhøyt over på innlegget.
Så viste Cliff Richard Enge klasse da han elegant lobbet ballen over keeper fra 25 meter.
Etter målet snudde kampens karakter seg noe, Vaulen pushet fram Sverre Gjuvsland som spiss, isteden ble Vaulen straffet bakover da Christer Husvæg meislet ballen oppe i vinkelen til 2-0.
Helt på tampen satte Vaulen innpå jokeren Frode Lima, men heller ikke FT kunne snu kampen.
Neste kamp i "Royal League" er torsdag klokken 18.40 mot Buøy.