Avsluttet med stil
(01.10.09) B-laget viste at de fortjener å spille i 5. divisjon etter super 4-2 seier over Hinna 2.
VAULEN 2
4–2
HINNA 2
Stian Falnes (Søndenå)
8 min
8 min
Hinna
Ørjan Grønnevig (Høvring)
59 min
68 min
Hinna
Stian Falnes (Jelsa)
73 min
Sven Ole Høvring (Jelsa)
91 min
1. oktober – Vaulenbanen Tilskuere: 30 – Serie Dommer: Ole G Hauge (Viking)
2. Petter Søndenå <- 87 minutter
10. Stian Myklebust <- 51 minutter (-> 75 min)
12. Stian Falnes <- 78 minutter (-> 87 min)
10. Hector Vestbø -> 51 minutter
4. Hermann Anton Sæther -> 78 minutter
Vaulen tok ledelsen etter åtte minutter da Petter Søndenå slo inn fra venstre, han fant Stian Falnes på 16 meter som kom seg fri og skjøt under keeper til 1-0.
Men hvor lenge var Adam i paradis? Hinna gikk rett opp fra avspark og utlignet til 1-1, et innlegg fra høyre fant en umarkert spiller på motsatt.
Hinna var gode i starten og headet et corner fra høyre i tverrleggeren etter kvarteret.
Petter Søndenå forsøkte seg på et frispark fra 25 meter etter 23 minutter som ble slått i tverrleggeren. Så etter 35 minutter var det Magnus Torgersen som prøvde seg med en lobb som spratt oppå tverrleggeren.
Stian Falnes var i sitt ess i dag og etter 43 minutter avsluttet han et frekt raid med å fyre av mot mål, Hinnaspillerne fikk kastet seg foran og fikk blokkert til corner.
I andre omgang skulle Vaulen være i førersettet og man spilte mye vakker fotball langs bakken.
Vaulen tok på ny ledelsen etter 59 minutter da Sveno løftet over til Ørjan Grønnevig som headet inn fra kort hold.
Sven Ole Høvring skjøt i stolperoten og ut etter 61 minutter.
Henrik Jelsa fant Stian Falnes i bakrommet etter 65 minutter, han prøvde å vri ballen i lengste kryss, men keeper reddet med en hånd.
Hinna utlignet heller ufortjent etter 68 minutter etter et gjennomspill.
En genial ball fra Henrik Jelsa fant Stian Falnes som lekkert satte ballen til høyre for keeper til 3-2.
Nå var det lekestue av Vaulen og man hadde en rekke sjanser.
Eivind Staurland spilte til Hector Vestbø som skjøt i stolpen etter 88 minutter.
Vaulen fikk som fortjent og la på til 4-2 på overtid. Det var nærmest powerplay av Vaulen. Først slo Stian Falnes flatt foran mål og Hector Vestbø var en skotupp fra å sette i åpent mål, isteden slo Henrik Jelsa tilbake til Sven Ole Høvring som satte delikat inn i hjørnet.