Mørket ødela da Vaulen så lyset
(01.09.08) Grunnet lysproblemer på Vaulenbanen ble B-kampen mot Våganes avbrutt etter 33 minutter. Da ledet Vaulen allerede 4-0 etter et Ronny Hauge-hattrick og en Are Meling heading.
David Møller måtte hjelpes av banen og ble sendt til legevakten etter et kraftig smell i leggbeinet.
HATTRICK? Ronny håper kampen blir tellende...
Avbrutt
VÅGANES
Ronny Hauge (Eivind Staurland)
2 min
Ronny Hauge (retur)
7 min
Are Meling (Johnny Erga)
22 min
Ronny Hauge (solo)
30 min
1. september - Vaulenbanen - Serie - Tilsk.: 5 Dommer: Øystein Havig (Sørvikmark)
25. Christian Lyse
Vaulen kom godt i gang i regnet. Stopper Eivind Staurland slo en presis løpeball til Ronny Hauge som lett stormet inn i feltet til høyre for mål og la ballen nede i lengste til 1-0 etter to minutter.
Våganes var ikke helt ufarlige og Ørjan Olsen leverte en flott redning like etter da han fikk slått over til corner.
Vaulen doblet ledelsen etter syv minutter. Johnny Erga fikk sin egen corner tilbake i beina ute på høyre. Legget fant Are Meling som fikk avsluttet, keeper ga retur til Ronny Hauge som dunket inn.
David Møller ble sparket i sin høyre legg etter 14 minutter og ble liggende å vri seg i smerte. Skaden så alvorlig ut og David ble fraktet i bil til legevakten.
Etter et langt spilleavbrudd kom kampen igang igjen etter 21 minutter.
Ole Bjørn Bredesen kom inn for den ulykksalige David. Comeback-Oli tok plass som stopper, mens Eivind Staurland gikk opp på midtbanen.
Vaulen fikk frispark til venstre for mål på 30 meter, Johnny Erga slo frisparket inn til Are Meling som steg til værs i feltet og headet inn det tredje.
Vaulen kontret inn et våganescorner etter halvtimen da Ronny Hauge fikk ballen på egen 16 meter og førte ballen opp over hele banen før han fra 22 meter fyrte ballen nede i venstre hjørne. En tydelig fornøyd Ronny stupte frem på Klinsmann-vis.
Heftig telefonering til Lyse hadde foregått da halve banen var i mørke og etter 33 minutter blåste dommeren av kampen da han fikk beskjed om at Lyse ikke kunne gjøre noe.
LYSE I MØRKET: Lyse jobber med å øke antall lux på Vaulenbanen, men mandag var det bare de to øverste stolpene opp mot klubbhuset som virket.