Laber fredag
(01.08.08) Uavgjort 1-1 i feriekamp. Anders Idsø ga Vaulen ledelsen, men Hallgeir Haave svarte opp.
Sandved spilte 11 minutter med ti mann etter utvisning.
HOLDT MÅL: Anders Idsø med mål nr 103.
SANDVED
1-1
21 min
Anders Idsø (Are Meling)
Hallgeir Haave
42 min
1. august - Sandved gress - Tilskuere: 35 - Serie - Dommer: Ole Gya (Helleland)
20. Eivind Staurland
Tom Stian Sunde, Tore Søraas og Stein-Ivar Andersen var bortreiste. Alexander Surdal Nilsen og Espen Klette kom rett fra flyplassen etter sydenferie på Magaluf. Eivind Staurland var tilbake etter ryggproblemer og var reserve som både utespiller og keeper. Jarle Eike fikk seg en smell på torsdagens trening og er tvilsom til kampen. Kenneth Dahle stod over grunnet dårlige bein. Stian Husvæg hadde ikke levert inn overgangspapirene for klubbskifte til Sandviken og satt på benken. Robert Hovland har gått til Vik.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Bjarte Rannestad, Espen Klette, Marius Fossmark, Stian Lima - Stian Falnes, Magne Christiansen, Anders Idsø, David Møller - Are Meling, Daniel Lie.
Godt og varmt i kveld med 25 grader og overskyet. Sandveds flotte gressteppe var nær perfekt, men litt tørt slik at ballen gikk tregt.
Sydenlivgjengen Klette og Alli ankom med whiskeystemmer (les: aircondition) og sugemerker (les: blåmerke).
Vaulen tok kommandoen fra start. Sandved virket å ha respekt og la sitt lag opp etter gjestene.
Den første sjansen kom etter tre minutter da Anders Idsø la flatt over til Magne Christiansen som prøvde seg med et tungt skudd, men avslutningen gikk rett på den storvokste keeperen Hein Dorholt.
Stian Lima slo inn fra venstre etter ti minutter til Are Meling som elegant la igjen med kassen til Anders Idsø som skjøt halvmeteren utenfor venstre kryss.
Vaulen hadde klart mest ballen i denne perioden, mens Sandved baserte seg på sin tøffe spillestil.
I starten skapte Sandved kun sine sjanser etter dødballer. Jone Skår slo inn et frispark fra høyre over til giganten Rune Sinnes på lengste som headet i motsatt stolperot og ut.
En slurvete klarering på Sandveds egen 16 meter førte til at Are Meling fikk heade igjennom Anders Idsø, som litt til venstre for mål knallet inn 0-1 i korthjørnet etter 21 minutter.
Etter målet kom Sandved mer fremover og de slo inn høye legg fra kantene mot Rune Sinnes. De kom nær ved et par anledninger som da Marius Fossmark måtte klarere unna en løs ball på tre meter etter 23 minutter.
Sandveds Rune Sinnes var så svært nær da han headet et frispark like utenfor.
Et hardt innlegg fra høyre skar seg igjennom feltet til Sindre Bøe som løftet ballen over motsatt kryss.
Ole Amundsen tok mann og ikke ball da David Møller var på vei igjennom som sistemann, dommeren nøyde seg med gult kort. Det påfølgende frisparket fra Anders Idsø var nær ved å skru inn nede i korthjørnet, men keeper fikk slått til corner.
Stian Lima bommet på en tverrsoverpasningen og Sipan Osman fikk slått inn fra høyre. Inne i feltet fikk Vaulen ikke ryddet opp mot krigerne Haave og Sinnes. Til slutt var det Hallgeir Haave som fikk prikket ballen inn oppe til venstre i mål.
Daniel Lie ble så slått gjennom og stormet mot 16-meteren, skuddet ble forsøkt vridd ned i motsatt hjørne, men keeper leverte en kvalifisert redning.
Nå startet det også å regne slik at banen ble raskere.
I pausen ble man enige om å heve tenningsnivået. Men vi skulle få se en tam start hvor Sandved hadde det lille som skjedde.
Sven Arne Berheim hadde en sen ettersleng på Espen Klette, men unnslap dommerens kortstokk.
Dette var feriefotball, med masse rare pasninger og enkle feil. Det hele gikk tregt og pasninger og løp manglet timing.
Sandveds Rune Sinnes fikk gult kort etter 59 minutter for ettersleng på Marius Fossmark.
Sindre Bøes skuddforsøk ble gitt retur på av Ørjan Olsen, men heldigvis ble returen satt utenfor.
Vaulen måtte prøve å gjøre noe etter en svak start og Ojan Bijan kom inn for Daniel Lie. Ojan tok høyrekanten, mens Stian Falnes ble flyttet opp som spiss.
Bjarte Rannestad kom så sent inn i en takling på sin høyreback etter 65 minutter, dermed Barris fjerde gule i seriespill.
Magne Christiansen vinklet så ut på høyre til Ojan Bijan som slo inn etter 71 minutter, David Møller kom inn på første, men headet vel utenfor.
Vaulens keeper glapp et flatt innlegg fra venstre og ballen fortsatte til høyrekanten som utilgivelig satte ballen over.
Vaulen foretok et dobbelbytte da Stian Husvæg og Alexander Surdal Nilsen kom inn, ut gikk David Møller og Stian Falnes.
Jone Skår suste så inn i en takling og traff ankelen til Ojan Bijan. Dommer Ole Gya flekket direkte opp det røde kortet fra baklommen. Bijan fikk fryktelig vondt og måtte ut for behandling.
Anders Idsøs frispark var bra, men strøk hårtustene til Espen Klette.
Med en mann mer kom Vaulen endelig til sjanser. Stian Husvæg forsøkte fra skrå vinkel, men markkryperen strøk utenfor.
Etter 85 minutter fikk Hallgeir Haave gult kort for ettersleng på Marius Fossmark.
Ojan Bijan slo en lur stikker i bakrommet til Stian Husvæg som i siste liten ble blokkert til corner. Like etter raidet Bjarte Rannestad friskt ned høyre, men ingen var våkne på krossen.
Stian Husvæg skjøt like utenfor fra 25 meter da uret viste 89 minutter.
Fire minutter ble lagt til.
Så en enorm sjanse etter 90 minutter da Anders Idsø slo inn fra venstre på hodet til Ojan Bijan som fra fem meter headet mot mål, men keeper fikk gitt til corner. Anders Idsøs corner strøk pannebrasken til Marius Fossmark før Sandved fikk gitt ut til nytt corner. Magne Christiansens serve ble headet unna.
To minutter på overtid slo Ojan Bijan over fra høyre mot Alexander Surdal Nilsen som kom lurende inn fra venstre, men Magne Christiansen gikk på den samme ballen slik at det rant ut i sanden.
Sandved fikk nok et kort etter fire minutter med tillegg da keeper Hein Dorholt fikk gult for uthaling av tid.
Det endte 1-1. Vaulen kan rette opp intrykket allerede på onsdag når man tar i mot Randaberg 2 klokken 18.00 på Vaulenbanen.