82. min
Christophe Dagsland (Stian Lima)
Håvard Hellvik
88. min
1. juni - Bryne stadion - Serie - Tilskuere: 60 - Dommer: Lars Madland (Varhaug)
16. Eric Ordaz
Eivind Staurland var uheldig og skadet seg rett før kampen da han hoppet over et reklameskilt og landet på et stålrør. Eivind fikk en kraftig vridning og hovnet opp. Sykepleier Frode Lima frykter midtbanespilleren kan være ute i noen uker.
Bryne 2 tok ledelsen etter 10 minutter da et langt utspill fra Brynes keeper, Kenneth Høie, overrumplet Vaulenforsvaret. Lynkjappe Paul Anders Holte kom helt igjennom og scoret enkelt.
Kampen var jevnspilt, men de to spissene til Bryne; Espen Sola og nevnte Holte, var stadig et uromoment. Eirik Ekholdt var kvass i starten og fikk laget igjennom med flott kombinasjonsspill. Etter 20 minutter lyktes det for fulle da nedfallsfrukten fra en Dagslandsk dribbleserie havnet i beina til Eirik Ekholdt, som fra 16 meter kaldt satte ballen nede i det høyre hjørnet.
Bjarne Hov leverte så en kjemperedning, da han som en katt var etter et skudd fra Brynes stortalent Sindre Meling.
Ungguttene på Jærens superlag orket nok å løpe litt mer i varmen og Paul Anders Holte var frempå igjen etter 26 minutter, da han snappet opp en ball i boksen og kaldt satte ballen tilside for Hov til 2-1.
LITT FOR MYE UNDERHOLDNING: Oli viste rauå til publikum.
Alexander Landsnes fikk gult kort tidlig i omgangen da han på ureglementert vis tok ned Espen Sola på kanten av 16 meteren. Dette var forøvrig Vaulens første kort siden andre serieomgang.
Bryne som vel hadde fire spillere som vaker rundt førstelaget i aksjon fikk en bra start på andre omgang. Etter 52 minutter ga Vidar Nisja 3-1 til rødtrøyene. Vaulen fikk ikke klarert et corner og ballen havnet over på andre stolpe til Nisja. Bjarne Hov var borte i skuddet, men ballen trillet over linjen.
Bare to minutter senere slo Bryne til igjen på en av sine livsfarlige kontringer. Denne gangene var det Nisja som var tilretteleggeren, han slo ut til Holte som scoret sitt tredje for dagen.
Men Vaulen viste moral og kom tilbake etter dette i en spennende opphenting. Thomas Idsø hadde to sjanser. Først på et overlegg som gikk på tverrs rett foran mål, deretter la Dagsland ballen igjen til Thomas som skjøt utenfor.
Etter 63 minutter serverte Eirik Ekholdt ballen til Anders Idsø som fikk tid på bra hold, men keeper Kenneth Høie var på skuddet og fikk gitt til corner.
Bryne som hadde vært hypereffektive var nær igjen etter 68 minutter, men Bjarne reddet flott skuddet fra Holte.
Så på en overgang i det 73. minutt, Anders Idsø førte ballen fremover før han la ballen ut til Sverre Gjuvsland som klinket til fra 16 meter og kontant i nettet.
DEJA VU? Sverre scoret etter å ha startet overgangen fra eget forsvar.
I det 79 minutt slo Thomas Idsø en ball over til Christophe Dagsland som kjempet seg helt igjennom, men keeper Høie ruset ut og reddet fra kloss hold. Her burde nok Christophe ha sentret til Sverre Gjuvsland som var i bedre posisjon.
Nå haglet det med sjanser for Vaulen, like etterpå fikk nemlig Anders Idsø sjansen etter forarbeid av broren Thomas, men skuddet gikk i nettveggen.
STORE SJANSER: Andi var nær ved å utligne i slutten da Vaulen kjørte på.
Så en tidlig tatt corner hvor Dagsland la kort til Anders som krosset inn en ball til Thomas, men headingen gikk like over.
Etter 82 minutter ble det ny spenning i kampen da Thomas Idsø la en flott ball ned til innbytter Stian Lima på høyresiden. "Big Mac" forserte før han flott la ut på 45 til Christophe Dagsland som dundret inn ballen under nettaket!
"Sattan det var et bra mål," ropte Chris i gledesrusen over målet.
Sverre Gjuvsland prøvde seg så med et frispark fra 25 meter, men kanonen gikk like over tverrliggeren.
Vaulen gikk nå for et poeng og stopper Gjuvsland ble flyttet frem som spiss de siste fem minuttene, men dette benyttet Bryne seg av. Etter 88 minutter satte Brynes innbytter Håvard Hellvik spikeren i kista da han kom seg gjennom det nedbemannede Vaulen-forsvaret.
Vaulen ga seg ikke nå heller og det var stormløp mot et mål. Thomas prøvde seg igjen, men keeper Høie, som i sin tid var aktuell for Manchester United, var nede med en enhåndsredning. På overtid prøvde også Arne Dalehaug seg mot gamleklubben, men skuddet som hadde en fin retning mot krysset ble reddet. Anders Idsø var også farlig nær igjen, men skuddet gikk utenfor.
Tiltross 5-3 tap var dette en bra opptreden fra Vaulen som i en underholdene kamp skapte de fleste sjansene.
Bryne 2: Kenneth Høie - Bent Rune Stangeland, Steffen Titlestad, Magnus Ueland, Sondre Nøss (Jarle Eltervåg fra 75.) - Lars Tore Ødegård, Sindre Meling, Vidar Nisja, Maan Slewa - Espen Sola (Håvard Hellvik fra 65.), Paul Anders Holte (Paul Ove Laland fra 65.)