Samba med Frode
(01.05.07) Buøy 3 var et nytt bekjentskap i 7'er fotball og Vaulen var usikre på hva man gikk til.
Frode Lima hadde satt opp et bra harmonisk lag hvor Andreas Fløgstad fikk sin debut på dette nivået.
Kampen startet jevnt før Christian Lie åpnet det hele da han puttet på andre stolpe. Buøy svarte kjapt og utlignet på en kontring hvor Vaulen lå litt for høyt med stjerneforsvaret.
STJERNESPILLER: Frode Lima - ekkel og løyen frisparkspesialist på en gang
En knallhard suser av Eivind Staurland oppunder nettaket ga de oransje nytt pusterom, før Erik Rafoss la på til 3-1 etter klikk-klakk spill fra eget forsvar.
I andre omgang fikk Vaulen til mer av sitt gode spill da slitne Buøyspillere ga større rom. Frode Lima, som egentlig var på jobb kom inn på et frispark ikledd vaulendrakt, dongribukse og joggesko da Vaulen fikk frispark på 12 meter. Med storisk ro vridde han ballen opp i høyre hjørne. Ekkelt og løye på en gang...
Unge Lie på topp ble så felt i boksen, dermed straffe. Andreas Fløgstad fikk sjansen til score i debuten, men skuddet gikk i tverrlegger og ut.
Keeper kjente bare lufttrykket av 5-1 scoringen til Eivind Staurland som var på hogget i dag.
Buøy var ikke helt ferdige og hadde et par gode enkeltspillere, man reduserte til 5-2 før Vaulen scoret igjen ved Cissa. Buøy scoret igjen til 3-6, men så var det over.
I slutten var det bare et lag på banen. Jostein Jensen scoret sitt første mål siden september 2005 da han for en gangs skyld listet seg over midten. Jos fikk etter kampen champagne for å være BB av manager Frode Lima.
8-3 stod Eivind for, etter å ha fått et flott oppspill dundret han inn sitt tredje!
De siste fem minuttene ble det scoret tre mål til. 9-3 målet til Elling Hegelstad var en perle som startet med veggspill i egen femmeter... Spillerne viste høy presisjon i pasningsspillet før det hele ble konvertert i nettmaskene.
Den gamle storspilleren Elling scoret et til, før Erik som også scoret to avsluttet ballet.