–> 20 minutter

13. Kjetil Aasland
–> 75 minutter

Fortsatt en tynn, men god tropp hos Vaulen som denne kvelden kun var 13 mann. Kjetil Aasland var tilbake etter skade.
Vaulen (4–42): Tom Arne Bø Pedersen – Alexander Landsnes, Jan Erik Ahlstrand Pedersen, Jan Egil Salvesen, Erik Hilden – Stein Ivar Andersen, Jarle Eike, Anders Idsø, Ole Bjørn Bredesen – Pedro Salgado, Inge Martin Hinna.
Vaulen var gode i åpningsminuttene. Pedro Salgado dundret en ball inn i nettmaskene helt i starten av kampen, men etter 20 minutter måtte han av med en strekkskade.
Vi vet ikke hvor lenge Salgado blir ute, men håper han straks blir klar igjen.
Resten av omgangen var et mørkt kapittel da Orre vant de fleste dueller og var mer vant med grusdekket. Det var derfor fortjent at dem utlignet etter omlag 35 minutter.
Etter tepausen var Vaulen mye bedre. Inge Martin Hinna ga 2-1 før Eirik Ekholdt var våken på en retur etter Hinnas frispark.
Den erfarne stopperen Kjetil Aasland gjorde sin sesongdebut kvarteret før slutt og det tok ikke lange tiden før han stanget inn et corner fra Idsø.
Orre var et dårlig lag, men Vaulen viste styrke ved å vinne komfortabelt selv på en dårlig dag.