VAULEN FUTSAL
 
 SØNDAG 25. NOVEMBER
 VAULEN - SØR-ROGAL. 0-1
 MÅL
0-1 Eirik Jøssang 16'
FUTSAL ELITE STAVANGER
Vaulen Futsal slått i semifinalen.
Straffet av dommeren
De gamle mestrene Sør-Rogaland var ingen lett nøtt å knekke for Vaulen.
MIN
  KOMMENTAR
0
Robert Hovland stod over i dag, ny mann inn var Tore Søraas.
1
Bjarte Rannestad med en nydelig ball over til Tore Søraas på motsatt, han fikk ballen litt for langt foran seg. Sør-Rogaland fikk halvklarert til Thomas Idsø som ble blokkert på returen av en liggende forsvarer.
3
Bjarte fant igjen Tore på venstre, skuddet fra skrå vinkel ble reddet med beina av keeper og gitt til corner.
4
Frisk start av Vaulen dette som går respektløst til verks. Thomas Idsø fikk ballen på 10 meter, han vendte og skjøt bare for å se ballen stryke utsiden av stolpen.
5
Første Sør-Rogalandsjanse kom først etter fem minutter. Spilleren med nummer fem på ryggen fikk føre fremover og fra 9 meter skjøt han oppe mot høyre kryss, en god Morten Håheimsnes i Vaulen målet reddet til corner.
7
Kaos foran Vaulens mål. Tore Søraas får ryddet unna i sammarbeid med Morten Håheimnes. Morten fikk seg også en smell i hodet, men fortsetter.
8
Thomas Idsø slår til Christian Lønseth på venstre, fra skrå vinkel skjøt han i utsiden av stolpen og tilbake i spill.
8
Like etter stormet Sør Rogaland fremover, skuddet gikk hårfint utenfor.
10
Bjarte Rannestads skudd fra skrå vinkel triller inn mot nærmeste hjørne og tas lett av keeper. Vaulen må spille litt anderledes angrepsfotball uten oppspillspunktet Robert Hovland, men de har gjort det bra i dag.
11
Ronny Hauge feller en motspiller på 8 meter. Eirik Jøssang på Sør-Rogaland er forbannet og dytter i Ronny, dommeren gir gult kort og to minutter til Jøssang.
12
Christian Lønseth får ballen på venstre og viser frem sin gode skuddfot. Ballen treffer stolpen på motsatt og ut.
13
Vaulen kontrer. Thomas Idsøs skudd endrer retning i en forsvarer og en kravlende keeper får så vidt stoppet ballen som trillet mot mål.
14
Stillingen er 0-0 ved ordinær tid. Nå skal det spilles ekstratid med Golden Goal.
1
Det virker som om Sør Rogaland har giret opp. Presset er høyere og Vaulen sliter med å spille seg ut av eget forsvar. Keeper var nær ved å dumme seg ut med en gang da et utspill gikk rett i beina til en motspiller, heldigvis gikk skuddet fra 10 meter utenfor.
2
0-1 EIRIK JØSSANG Sør-Rogaland har ballen nede på venstresiden for Vaulens mål. En spiller prøver å dra seg forbi Thomas Idsø, men løper vel i Thomas og faller. Dommer Roy Larsen blåser for straffespark, selv om den andre dommeren Ronald Urban, som så episoden bedre fra sin venstreside, ikke reagerte. Vaulengutta er i harnisk over avgjørelsen, men lite kan gjøres. Eirik Jøssang setter ballen nede til høyre fra seks meter. Dermed er Vaulen slått ut!
"Det var helt vilt at vi fikk straffe mot oss. Spilleren sa at det var billig og den andre dommeren (Ronald Urban, red.anm.) sa at det ikke var straffe. Helt på tryne," forteller lagleder Ronny Hauge etter kampen.
25. november 2007
 
 VAULEN
1. Morten Håheimsnes
3. Thomas Idsø
5. Tore Søraas
9. Bjarte Rannestad
11. Christian Lønseth
15. Ronny Hauge
 SØR-ROGALAND
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.