1-0 Thomas Idsø 8'
FUTSAL ELITE STAVANGER
Vaulen Futsal går for gull.
Slo Stavanger igjen
Vaulen har hatt et godt tak på Stavanger. Forrige turnering ble det 3-0 seier. Denne gang var de gule forsterket med blant annet Morten Vadla som jo er Vaulenspiller i 3. divisjon.
MIN
  KOMMENTAR
7
En tam start på kampen. Stavanger har vært nærmest, men keeper Morten Håheimnes har stått i veien et par ganger.
8
1-0 THOMAS IDSØ Vaulen som har vært tamme i starten scorer på sin første sjanse. Ronny Hauge fikk frispark på midten. Thomas Idsø tok det kjapt og fikk ballen tilbake fra oppspillspunktet Robert før han skjøt under keeper og i mål!
9
Stavangers Morten Vadla får en høy ball inn fra venstre, men header i stolpen!
11
Dramatikk. Temperaturen har vært høy i hele kampen da plutselig Stavangers nummer 10 slår etter keeper Morten Håheimsnes. Morten tenner på alle pluggene og dytter Stavangerspilleren to ganger. Dommer Roy Larsen flekker opp rødt kort til Morten Håheimnses.
11
Stavangers nummer 10 får gult kort for å ha startet det hele.
11
Vaulens Ronny Hauge får gult kort for å protestere mot dommeravgjørelsen.
13
Etter avbrudd i spillet er man i gang igjen. Begge lag spiller fire mot fire. Håheimsnes er ute av kampen. De med gule kort må ut to minutter, men kan erstattes av andre, da Stavanger ikke har innbyttere må de ha en mann mindre i to minutter. Vaulen har nå Christian Lønseth i mål!
14+1
Bjarte Rannestad har vært frempå to ganger, men får ikke ballen i mål.
14+3
Robert Hovland brenner kanonsjanse. Bjarte Rannestad spiller han fri rett foran mål, men skuddet går utenfor.