0-3 Kenneth Iversen 19'
FUTSAL ELITE STAVANGER
En merkelig dommeravgjørelse ødela for Ronny Hauge og Co.
Raknet i slutten
Vaulen var faktisk bedre enn Sola i store deler av kampen. Sola som forrige sesong ble mester. Men en rar dommeravgjørelse i andre omgang avgjorde kampen.
MIN
  KOMMENTAR
0
Vaulen hadde fått en lang pause før denne kampen, mens Sola hadde spilt flere kamper like før.
1
Veldig god start av Vaulen og Magne Christiansens skudd ble reddet på streken av en utespiller.
2
Ronny raider frem på høyre, men keeperen med det punkete navnet, Leif Hanakam, ruser ut og stopper ballen med leggen.
3
Magnar fant Robert som dro seg forbi en mann, men parkettkryperen gikk like tilside for mål.
4
Vaulen er fremdeles hakket hvassere. Magne fintet frekt av en mann på venstre, men skuddet gikk på tverrs av mål.
6
Igjen var Magne på farten på venstresiden, men det lave skuddet sneiet like utenfor.
7
Ronny Hauge bryter igjen og setter fart. Vaulen kommer to mot en, men Ronnys skudd blokkeres.
7
Magne lobber over. Vaulen setter ikke sjansene!
8
Magnar setter igang Robert som startet sitt løp på midten, han drar seg over mot venstre, men stopper opp da han må legge ballen over på høyre. Skuddet går utenfor.
10
Vaulen var klart best i første omgang. Sola virket mer slitne, men kan Vaulen uten innbyttere holde tempoet oppe?
13
Ronny Hauge krummer nakken og jobber knallhardt for å vinne en ball. Dommer mente det var for mye av det gode og viste det gule kortet. Veldig strengt da det ikke var snakk om noen alvorlig forseelse. Regelen sier at spilleren som får gult kort må ut i to minutter og at en annen kan spille isteden. Men Vaulen har ingen reserver og det gule kortet var dyrt!
14
Sola spiller nå powerplay, men Eric Ordaz leverer en superredning på Kenneth Iversens forsøk.
14
0-1 KENNETH IVERSEN Det var bare et tidsspørsmål. Vaulen må kapitulere da Iversen nådeløst tar fordel av overtallsspill.
15
Vaulen er fulltallige igjen. Nå må laget fremover! Isteden så får Tore Oftedal stå alene på andre stolpe, heldigvis bommet han utilgivelig.
17
Robert Hovland mottat ballen med ryggen mot mål, vender og skyter - over!
18
0-2 GEIR ARILD ANDERSEN Sola kontrer inn sitt andre ved Andersen.
19
0-3 KENNETH IVERSEN Nytt legg foran kassen konverteres av Solas Iversen. Synd for Vaulen som var så gode i første omgang.
19
Robert skyter et innspark direkte i mål. Målet annuleres, selv om Ronny prøver seg med at han var i den...