7'
1-2 Magne Christiansen
9'
FUTSAL ELITE STAVANGER
Magne Christiansen fikk æren av å sette inn Vaulens første mål i Futsal Elite, ellers var det lite å glede seg over i åpningskampen.
Vaulen fikk brynt seg
Vaulens første kamp i Futsal Elite noensinne ble en tung affære. Motstander Bryne er blant de svakeste lagene, men de oransje uten erfaring og med mange forfall fikk slite.
MIN
  KOMMENTAR
0
Anders og Thomas Idsø var i barnedåp i Bergen. Keeper Morten Håheimsnes går med krykker og Eric Ordaz ble hyret inn for runden. Bjarte Rannestad kunne bare være med på denne kampen da han skulle fly til Trondheim.
1
Kampen har startet med at begge lag har følt på hverandre.
3
Hovland spiller fri Ronny Hauge som ikke får stokket beina alene med keeper.
4
0-1 CHRISTIAN NØTTVEIT Brynes nummer 5, Christian Nøttveit skyter hardt oppe i krysset fra 10 meter.
4
Vaulen sliter med samspillet men kommer til flere sjanser enn relativt svake Bryne. Bjarten Rannestad skyter i nettveggen.
6
En bra benparade fra keeper avverget Magnes skudd som kom etter en vegg med Robert.
7
0-2 PER UNDHEIM Bryne dobler ledelsen da Per Undheim får skjære gjennom Vaulens forsvar som var kniv i smør.
8
Er Vaulen i ferd med å rakne? Jone Hodne skyter stolpe ut fra skrå vinkel.
8
Vaulenspillerne hauser opp hverandre og Magne Christiansen kommer nær. Brynes keeper tar keeperen med hendene etter tilbakespill og får gult kort. Dermed må man ha en utespiller i mål de neste to minuttene.
9
1-2 MAGNE CHRISTIANSEN Vaulen utnytter den fomlete utespilleren som er satt i mål til fulle. Ronny forstyrrer slik at ballen havner i stolpen. Ballen kommer ut til Magne Christiansen som enkelt plasserer ballen i kassen!
13
Etter mye actiom i første omgang virker det nå som om begge lag har fått organisert seg bedre. Lite skjer.
14
Halvsjanse til Vaulen da Magnar Birkeland slår en nydelig ball over til Bjarte på venstre, men han får dårlig treff med venstrefoten.
17
Eric Ordaz er flott nede og redder på en stor Brynesjanse.
18
Håkon Tjørhom får først gult kort for en stygg takling, så protesterer han mot dommer Tor Enge og får se det røde.