2-1 Anders Idsø 12'
2-2 Eirik Jøssang 19'
2-3 Kjell Harald Dalehaug 20'
FUTSAL ELITE STAVANGER
Vaulen var nær dagens første seier, men ble snytt for fest med boller og brus like før slutt.
Mistet ledelsen like før slutt
Vaulen var så nær så nær ved å sjokkere serielederen før det glapp på slutten.
MIN
  KOMMENTAR
0
Vaulen hadde kommet mer til hektene etter Hjelmelandkampen og var klare mot et av de beste lagene i serien.
2
Eirik Jøssang fikk komme helt fri på skuddhold, men skjøt 8 meter over. Like etter reddet Eric Ordaz et bra forsøk fra Kjell Harald Dalehaug.
7
Magnar Birkeland fant Anders Idsø ved to anledninger. Først ble Vaulens nummer 7 forstyrret i skuddøyeblikket, deretter skjøt han utenfor lengste stolpe.
8
0-1 EIRIK JØSSANG Vaulen angrep da Sør Rogaland brøt og kontret kjapt. En av de beste inne, Eirik Jøssang ordnet 0-1.
8
Like etter målet kom Dalehaug til en kanonsjanse etter å ha blitt spilt fri av Jøssang. Vaulen på sin side slet med å produsere sjanser i denne perioden.
11
Sør Rogalands Kjetil Bærheim var i ubalanse inne i eget felt og handset.
11
1-1 THOMAS IDSØ Vaulens straffetager var Thomas Idsø som satte ballen trygt nede i høyre hjørne.
12
Sør Rogaland hadde ingen innbyttere og måtte spille med en mann mindre i to minutter etter det gule kortet. Det ga Vaulen sjanser og Thomas Idsø vridde over til Robert Hovland, men skuddet ble reddet til corner.
14
De hvite rotet det til og Bjarte Rannestad fikk ballen på 9 meter, men skuddfoten til Bjarte maktet ikke å overliste keeper.
14
Eric Ordaz med dobbelredning etter at Vaulen mistet ballen i eget felt.
15
2-1 ANDERS IDSØ Robert Hovland slo en presis ball diagonalt over mot Anders Idsø på venstre som på lekkert vis satte ballen nede i motsatt hjørne.
17
Eric Ordaz i Vaulenmålet rydder unna da Dalehaug var fri igjennom.
18
Thomas Idsø slår en lur stikker til Bjarte Rannestad på venstre, keeper gir retur til Thomas som skyter over fra 10 meter.
19
2-2 EIRIK JØSSANG Sør Rogaland kommer seg noe lett forbi på høyre, ballen slås motsatt og Vaulen får ikke ryddet unna slik at Eirik Jøssang gir balanse i regnskapet.
20
2-3 KJELL HARALD DALEHAUG Sør Rogaland var både heldige og dyktige på slutten. På vinnermålet like før slutt fintet Dalehaug seg fri inne i feltet med to mann i ryggen.