Dette var sesongens siste kamp og det var viktig å avslutte med stil.
MIN
  KOMMENTAR
0
Hjelmelands Vaulenspiller, Tore Søraas, var ikke kampklar til denne runden. Forus kunne ikke stille lag til denne runden og Hjelmeland fikk ikke lange pausen før dem skulle spille denne kampen.
4
En sliten Jan Ove Sæbø på Hjelmeland slo Vaulens Robert Hovland helt fri mot keeper. Men skuddet mot en utrusende keeper ble reddet med foten.
5
0-1 SVEINUNG SANDVIK Hjelmelands vante keeper er utespiller denne turneringen og gjør det med stil. Fra litt over midten klistrer han ballen helt oppe i krysset!
7
1-1 THOMAS IDSØ Vaulen bygger opp et angrep og Ronny Hauge slår kjapt på tverrs til Thomas Idsø som fritt kan løfte ballen opp i nettaket.
8
2-1 THOMAS IDSØ En kipp fra midten blir med nød og neppe slått til corner. Corneren blir tatt kort og Robert Hovland slår tilbake til Thomas Idsø som sender avgårde en suser i høyre hjørne.
9
3-1 THOMAS IDSØ Robert Hovland legger igjen ballen til Thomas som klemmer til fra 12 meter, ballen går knallhardt inn ved stolpen. Hattrick av Thomas på tre minutter!
11
Robert Hovland vil være med på moroa, men tåskuddet får i krysset og ut.
13
3-2 SVEINUNG SANDVIK Hjelmeland får småspillet til å sitte foran mål og igjen er det Sveinung Sandvik som overbeviser som utespiller.
14
4-2 RONNY HAUGE Thomas Idsø serverer Ronny Hauge ute på høyre. Ronny klemmer til og ser til sin store glede at ballen glir inn ved første stolpe! Ingen kan feire mål som Ronny Hauge i en nesten tom gymsal.
16
Hjelmeland uheldige som ikke får uttelling, både Terøy og Sæbø har truffet treverket. Ronny Hauge kom nær hos Vaulen da han ble spilt fri, men traff i beina til keeper.
17
5-2 THOMAS IDSØ Effektive Thomas setter ballen oppe i venstre hjørne!
18
5-3 JAN OVE SÆBØ Målene renner inn nå og tåskuddet fra Sæbø fikk en lykkelig skjebne.
20
6-3 ROBERT HOVLAND Ronny Hauge med sin selvtitulerende kallenavn "Hjernen" legger opp for Robert Hovland som enkelt scorer. Like etter bommer Ronny på åpent mål fra 20 cm.