VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

MÅ VENTE ENDA LITT LENGER 


(30.09.20) Regjeringen har nå åpnet opp for at fase 1 skal få starte med kontakttreninger fra 12. oktober. Det betyr at Vaulens seniorlag holdes utenfor enda en stund. A-, B- og C-laget ligger nemlig i fase 2.

Fase 1

Fase 2
  • Gatelag og tilrettelagt fotball
  • 2. divisjon, og øvrig nivå kvinner
  • 4. nivå herrer (3. divisjon)

  • Øvrig breddefotball
  • Futsal
(13 000 utøvere)
(42 000 utøvere)


Fotballforbundet informerer at regjeringen vil ta stilling for når fase 2 kan åpne i november. Avgjørelsen vil være basert på erfaringene fra fase 1.

Breddefotballen ble stengt ned 12. mars, men man startet med koronatilpassede økter 20. april. 1. august ble barnefotballen åpnet igjen.

Så 18. september ble det offisielt at all kampaktivitet i breddefotballen ble avlyst for første gang siden krigen. Siden har NFF dreiet fokuset rundt å få åpnet opp for å få trent noenlunde normalt også i bredden for seniorer.Må smøre seg med tålmodighet
Vaulens B-lag er altså et av lagene som trolig må vente til november. Etter at man åpnet opp samfunnet i slutten av april var det en enorm pågang med mellom 30 og 40 mann på treninger. Tallene holdt seg frem til sommerferien.
Det har vært noe frafall etter ferien, men med et slikt stort tilfang av spillere har det ikke blitt opplevd så dramatisk som for andre lag.

Da breddegjengen trente i går kveld var man 21 spillere samt spillende trener Jarle Eike.

Blant dem som trente for B-laget i går var nok en nykommer. Morten Fløtre Solheim hadde nemlig tatt med seg kompisen Jack Aguera, en brite som nå har bosatt seg i distriktet. Jack er keeper, noe som alltid kommer godt med på dette nivået!


MÅ VENTE: B-lagets trener Jarle Eike må trolig vente til november før man kan kjøre normale økter.