VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN BVAULEN BEACHBOYS AVSLØRER


(24.10.20) Idar Røed Randeberg tjenestegjør fortiden i Nord-Norge. Lørdag gjorde han et sjokkfunn av de sjeldne!

"Jeg fant denne drakten på Fretex i Bodø," forteller han oss og sender ved et bilde som viser en fotballdrakt med skriften "Vaulen IL 2006" over en rekke reklamelogoer.

Mottaksavdelingen på Fretex i Bodø har tydeligvis valgt å gi denne drakten et nytt liv selv om det ikke akkurat er en Liverpool eller Glimt-drakt.

Vi er selvsagt glade for at polyesteret ikke gikk i kverna til putevar eller isolasjon, men undrer oss på hvilken bodøværing som kommer til å sprade rundt med denne i bybildet?


True crime: Hvem var det sin drakt?
Men hvilken Vaulen-profil kan i sin tid ha eid drakten og så levert den til Fretex?

I ren Tore på Sporet-stil satte vi vårt graveteam på jobben. Vi fant raskt ut at dette var et draktsett som ble brukt under Vaulen Insider Cup 2006.

Det spesielle er at både vinnerlaget i voksen- og barneklassen brukte den samme draktfargen. Det betyr at vi fikk tatt lagbilder av begge. Et gjennombrudd i etterforskningen!Bak fra venste: Tor Erik Pettersen, Bjarte Rannestad, Ruben Johnsen, Magnus Kartevold. Foran fra venstre Aksel Ankerheim, Helge Breivik, Jens Jørgen Arnesen, Endre Gjertsen. Frode Lima hadde gått da bildet ble tatt.
Astrid Holstad Berge, Caroline Thais Gjøse Rolfsen, Ben Benarik, Kjetil Breivik, Emil Evensen, Markus Hægland, Maximilian Hesselmann, Magnus Hilvard Wigsnes, Lars Marius, Jacob Haile Yebio.


The main suspect
Av navna vi står igjen med er det altså en person som har levd i Nordland ikke langt fra Bodø. Vår mistanke går raskt i retning Magnus Kartevold som vi vet jobbet i Nord-Norge, riktignok i Narvik, men det er ikke akkurat flust med gjenbruksbutikker i nord.

Magnus returnerte til Stavanger for omlag et år siden. Lettet han flyttelasset før han dro sørover?


VI LEGER IKKE BUTIKK? Turnuslegen Magnus Kartevold har jobbet og spilt fotball i nord, men var det hans drakt?


Få drakten hjem
Denne drakten har ikke noe i Bodø å gjøre. Her må noen starte en "Spleis" slik at Idar får kjøpt tilbake drakten og brakt den hjem...

Har du andre mistenkte? Send oss en mail på webmaster@vaulen.com.