VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

LENGE LEVE KONGEN!


(23.06.20) Aldri en B-lagstrening uten storfint besøk, denne gangen kom selveste Kongen innom!
Tirsdagstreningene har de siste ukene sett gamle storheter som Kurt Torgrimsen og Ronny Hauge, denne ukens "blast from the past" var ingen ringere enn Øyvind Steinsbø!

"Kongen" er et ekte klubbprodukt, som spilte aldersbestemt på 79-kullet. Sammen med 80-kullet dannet denne gjengen en gylden generasjon som sendte Vaulens A-lag opp i 3. divisjon for første gang på 32 år!

79-kullet skulle fostre et par storheter som klinger ekstra godt i vaulensammenheng. Målmaskinen Inge Martin Hinna var spektakulær da han kom tilbake fra juniortiden i Viking. I opprykkssesongen 2000 nettet han 52 mål, noe som nok er en uslåelig klubbrekord?
Jarle Eike hadde regien på A-laget, med sitt hovmesterblikk fóret han Idsø-brødrene med baller i mellomrommet, noe som var en vinnerformula. Eike er jo nå trener for B-laget og det er slikt gjenforeningen med Steinsbø kom i stand.


78- & 79-KULLET I DANMARK: Øyvind Steinsbø for Vaulens guttelag i Dana Cup 1994. Bak f.v Marius Veseth, Sindre Jensen, Inge Martin Hinna, Henrik Seiffert, Vidar Skålevik. Midten f.v Frode Eike (trener), Fredrik Bjelland, Øyvind Steinsbø, Jone Halvorsen, Gunnar Namtvedt, Jarle Eike, Kjell Petter Gilje (trener). Foran f.v Jostein Jensen, Bjarne Hov, Morten Skogen, Kjartan Bærem, Thomas Eiene.


Gjennombrudd i avskjedssesongen
Øyvind Steinsbø kunne nok ha blitt en av de store i klubbkrønikeren, men han skulle dra utenbys til studier. Debuten kom som 16-åring i 1996, mens det store gjennombruddet kom ironisk nok i avskjedssesongen 2001. Da nettet midtbanespilleren med de svære leggene seks mål på 19 kamper. Totalt skulle han få 32 A-kamper.

Siden deltok han noen somre på "Frode Limas Fotballskole", men det er nok over femten år siden sist vi så 40-åringen i vaulensammenheng?

Øyvind skulle utdanne seg til å bli lege med spesialisering og jobber nå på Stavanger Universitetssykehus, så det var kanskje riktig valg å vrake spill for Vaulens A-lag?
I år skulle han egentlig ha bodd i Chicago, men det ble det naturligvis ikke noe ut av. Nå har han ytret ønske om å trene med B-laget fremover.


Prøvde seg med menneskelig Foosball

Trener Jarle Eike er temmelig innovativ i sine fotballøvelser. Denne gangen skulle man teste ut noe helt nytt - Foosball med mennesker! Faktisk var det planen å kjøre menneskelig-Stiga-spill, men det ble såpass omfattende med kjeglene at man forenklet det litt.

Med hver sin sone å operere i lignet det faktisk litt på vanlig fotball. På bildet over har Mikael Jensen blitt spilt fri i sin spissone, mens Tom Arne Bø Pedersen kaster seg.
 

Bilder fra kveldens trening

Etter å hatt rundt 30 mann på hver trening den siste tiden, var det i kveld en del forfall i kveld grunnet ferie og noen skader. Dermed landet man på tjuetre spillere og tre fra støtteapparatet. Her ser vi Daniel Lie og Eric Ordaz (ryggen til) under fotballtennisen.


Blant dem som deltok på økta var klubbens nyvalgte nestleder, Eirik Haglund. Vi forstår det slik at Eirik også skal lede Sportslig Utvalg fremover.


Sjekk blikket til en liggende Eric Ordaz! Strålende fornøyd etter å ha slått ballen over nettkanten på hel volley. Larsi er imponert over den atletiske veteranen.


Nok en nykomponert øvelse. Mannen i midten må jage ballen, mens spillerne bak målene kan ta poeng. Torbjørn Ankerheim skulle som vanlig dundre vekk et dusin baller i frustrasjon.


Espen "Balsam" Knudsen kommer til å sove godt i natt, her får han drømmetreff etter akrobatisk svev.


Dagens funfact... Eirik Moen vurderer en overgang fra Hinna, men visste du at han er søskenbarnet til A-lagets sisteskanse Endre Lien?