VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
CHAMPIS TIL EN CHAMPION(20.11.21) Henrik Lauvsnes åpnet prisdrysset på B-lagets julebord. Som vinneren av straffesparkkonkurransen mottok han en flaske champagne.

Årets funn scoret ti straffer på rad mot Jack Aguera og var den suveren vinner i den interne konkurransen foran Sondre Bjøkne og Jack Aguera på syv hver.

At det ble champagne til 23-åringen var nok en skreddersydd premie, da vaulengutten alltid har på seg dyre dresser og blankpussa sko.


Henrik Lauvsnes gjorde comeback i klubben i sommer, han spilte sist juniorfotball for 98-kullet. Nå er han den nye vinen på B-laget. Håpet er jo at man får samlet det gode 98-kullet etter hvert som folk returnerer fra studier. B-laget har en aldrende kjerne og trenger friskt blod. Lauvsnes har vært meget ivrig på feltet i høst og har vist seg som en habil back med krutt i støvlene.


Simon Sakkestad overrakte premien som passet imaget - ekte champis.

Ble priset
Senere på kvelden ble flere spillere gitt oppmerksomheter.

B-laget

Årets spiller/innsatspokal: Simon Sakkestad

Treningspokal: Torbjørn Ankerheim

Toppscorer: John Petter Gilje

Årets forbilde: Michael Sivertsen


C-laget
Innsatspokal: Robert Solvang

Toppscorer og brassepokal: Tom Arne Bø Pedersen

Treningspokal: Ble ikke delt ut


Interne priser
Spillerne hadde også sine interne priser. Alle i støtteapparatet ble hedret med gode ord og hver sin gave.

Jean Andre Gjelsten fikk blant annet "Kor faen e eg nå?"-prisen for å ha møtt opp på feil stadion.

Christian Lie overrakte Frode Lima et flott fat for sin innsats med C-laget i ørten år. Her var det inskripsjoner med alle KM-gull og seriemesterskap pluss Vaulen-logoen. Det havner nok rett på peishylla!

Ellers kjørte Oli all in med viking-sangen sin. Tommen hadde laget en kjekk quiz, hvor taperlaget med bl.a Frode og Nilsi måtte rydde. Pinnekjøttet fra Holmens var utsøkt. Meget god mat. Takk til David Møller og Harald Øksnevad for å fikse det.
Festgeneral Simon Sakkestad hadde også rigget lysshow, så en meget vellykket fest!


Sesongen i bilder
Det ble også vist en liten video med bilder fra sesongen. Dette er den sensurerte versjonen... På festen var det en lengre versjon med en rekke morsomme "gameface" som vi skåner spillerne fra å legge ut i offentligheten.