VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

RYGGRADEN FORTSETTER


(19.03.20) Vi har allerede presentert flere av B-lagets nye signeringer. Vi kan også meddele at ryggraden på B-laget har takket ja til å fortsette.

Dem som foreløpig har bekreftet videre satsing på B-laget er:
 • Øyvind Vollen
 • Simon Sakkestad
 • Torbjørn Ankerheim
 • Michael Sivertsen
 • Øystein Winsnes
 • Ole André Glesnes
 • Fredrik Bjørnsen
 • Chris Dodds
 • Jean André Gjelsten
 • Tom Arne Bø Pedersen
 • Lars Petter Grønvigh
 • Magnus Kartevold
 • Hector Alonso Vestbø
 • Darren Ross
 • Christian Gramstad
 • Tom-Are Larsen-Svenning
 • Morten Breivik
 • Ole Bjørn Bredesen
 • Eric Ordaz
 • Eivind Staurland

Samtidig er det klart at flere gamle A-lagsprofiler har takket ja til comeback i oransj drakt. Dette er spillere som ennå har høy kvalitet, men som prioriterer familieliv.

Her snakker vi om store navn som:

 • Alexander Nilsen Surdal
 • Daniel Lie
 • Ole Wick Henriksen

Inn i potten har man også svære navn som vi håper får spilt for laget før dem i høst trolig drar videre til studier eller jobb andre steder.

Spillere som har trent med B-laget før koronapausen var:

 • Fredrik Stray Tjaum
 • Thomas Surdal Arnesen
 • Sebastian Mollan


Laget har også en håndfull spillere som foreløpig kun ønsker å trene med laget og noen som ennå ikke har fått svart på et skjema som har sirkulert på trening. Dette er navn som kan bli presentert på et senere tidspunkt.


Hvem er de?

Øyvind Sollie-Vollen, 26.11.1987
Egenprodusert stopper som fikk 22 kamper og 1 mål for A-laget mellom 2004 og 2005. Hadde vel egentlig lagt opp A-karrieren, men dukket plutselig opp igjen på treningene før NM-kampen mot Viking i 2005... Har siden en gru bråte med år på B-laget og er en bærebjelke på laget. Har også vært involvert på styreplan i klubben tidligere.

Simon Sakkestad, 06.10.1988
Opprinnelig Jarla-gutt som fikk de siste årene på aldersbestemt med Vaulen. 14 kamper fordelt på fire sesonger for A-laget, debuterte som 17-åring. Har både vært spiller og trener for B-laget nå i en årrekke. Hadde et kort gjestespill tilbake i Jarl da Svein Øksnevad trente A-laget dems i 2010.

Torbjørn Ankerheim, 10.10.1990
Terrieren på midten som har gått gradene i klubben. Under studietiden i Bergen spilte han for Djerv. Fikk sin A-debut for Vaulen som 28-åring og var med på finalelaget som vant Polturneringen i 2019.
Enorm taklingsstyrke og chopper ned dem som måtte ha ballen både i kamp og trening... Ikke allverdens høy, men scorer ofte på cornere med sin tøffhet. Yngre bror av fjorårets toppscorer Eivind Ankerheim, som gikk til FC Show i vinter da B-laget lå med brukket rygg.

Michael Sivertsen, 10.07.1987
Han som legger ut de sprø meldingene til Lyse på sosiale medier. Målmaskin for B-laget de siste sesongene. Har en lang lokalfotball-karriere bak seg i Buøy, FC Show og Paradis. Ble oransj i 2018 og er en herlig driblefant som holder et meget bra nivå når kondisjonen er der.Øystein Winsnes, 22.01.1972
Superveteranen med de lange lokkene. Debuterte på A-laget helt tilbake i 1993. Hans 221. og foreløpig siste A-kamp kom så sent som i 2017 som 45-åring. Stod med 57 kamper og 31 mål for B-laget etter år 2000 da statistikken opphører, har også en god skjerv kamper til der de 20 siste åra. På C-laget har han 134 kamper og 100 mål. Så vi snakker nok rundt 500 seniorkamper totalt for Vaulen!

Ole André Glesnes, 08.09.1990
En enorm motor på denne arbeidsmauren. Er tilflytter som debuterte for Vaulen B i 2019. Har også registrerte kamper for Fusa, NTNUI, Øystese og Eikelandsfjorden i følge forbundets nettsider.

Fredrik Bjørnsen, 09.06.1991
Lettbeint tekniker bosatt i Hillevåg. Hadde vel tidenes korteste innhopp borte mot Hundvåg B i fjor da han ble skadd etter sekunder på banen? Kom til Vaulen i fjor. Har også registrert seniorkamper for SIF B.

Chris Dodds, 05.01.1985
Engelskmann som prøvespilte for A-laget vinteren 2018, men har siden spilt for B-laget. Midtbanespiller som snakker mye både på og av banen. Christopher er en ihuga Sunderland-supporter. Har også vært trener i klubben på aldersbestemt.

Jean André Gjelsten, 07.09.1978
Har spilt på to landslag - beachfotball og futsal. Fantastiske tyngdeoverføringer som C-laget har dratt nytte av de senere år. Var i Viking på aldersbestemt og har en flott CV fra lokalfotballen med sesonger for blant annet Vardeneset, Vaulen og Hinna. Trener på aldersbestemt i klubben.

Tom Arne Bø Pedersen, 02.09.1983
Keeperlegende i Vaulen med 196 A-kamper. Har det siste tiåret spilt mest for B- og C-laget. Er tidenes toppscorer på C-laget med latterlige 141 mål på 127 kamper. B-laget og C-laget vil ha et nært samarbeid denne sesongen og Tommen vil nok spille ute på C-laget, men samtidig være backup i mål for B-laget.

Lars Petter Grønvigh, 10.02.1992
Offensiv spiller på B-laget. Har både sett han som kant og spiss. Fra Bergen hvor han spilte for Loddefjord, men har spilt for B-laget det siste året. Leken spiller som alltid er i godt humør. Noen fantastiske målfeiringer.

Magnus Kartevold, 09.03.1990
Gammelt stortalent fra klubbens gode 90-kull. Herjet på kretslaget sammen med tvillingbror Jonas. Var høyreback på A-laget hvor han debuterte som 17-åring. Grunnet legestudier i utlandet ble det "kun" 47 A-kamper. Tilbake i Stavanger nå og er turnuslege som blir med når han har anledning.Hector Alonso Vestbø, 01.10.1983
Man får ikke et B-lag uten Hector Alonso Vestbø som har holdt det gående i Vaulen i en årrekke siden han flyttet til Stavanger fra Etne som ung. Spilleren med colombianske aner fikk sin A-lagsdebut i 2017 som 33-åring! Har også vært juniortrener i klubben tidligere.

Darren Ross, 17.05.1983
Tradisjonell britisk keeper da han ikke ruver spesielt i høyden. Tar det igjen på å være modig. Allsidig da han også kan spille høyreback og sentral midtbane. Har registrert kamper i 5. divisjon for Ganddal, var også innom Bjerkreim. Er fra idylliske Pitlochry i Skottland. Vært i B-lagsmiljøet i flere år nå.

Christian Gramstad, 11.06.1988
God gammel vaulengutt som også var oppmann på A-laget en periode rundt Kjetil Hundhammer-eraen. Var ivrig rundt B-laget for noen sesonger siden og gjør nå altså comeback. Stod mest i mål for B-laget da han sist var med rundt midten av forrige tiår. Kjent for å ha brutt Eialøpet grunnet flue i øyet.
Tom-Are Larsen-Svenning, 07.09.1987
Fra det gode 87-kullet til Vaulen, men tok selv aldri steget opp til A-laget. Har allikevel holdt seg i miljøet via B-laget hvor han har ørten sesonger både som spiller og trener.
Gigantisk potet ute på banen og er livsfarlig på dødballer.

Morten Breivik, 02.07.1991
Spilte på laget som vant skolecupen i 2003 sammen med det gode 90-kullet. Selv om Vaulen var barndomsklubben har han også spilt for naboene Jarl og Hinna! Bodde i nordfylket en periode hvor han fikk kamper for Kolnes og Karmsund. Storebror til Kjetil Breivik som var et annet stort vaulentalent.

Ole Bjørn Bredesen, 15.02.1982
Lagets popstjerne var et stortalent på Lassa sammen med jevngamle Brede Hangeland. Oli valgte isteden å spille for Vaulen og var med på gullet i 2002 og NM-kampen mot Viking i 2005. Etter 48 kamper trappet han ned med B- og C-laget, var også innom Lokomotiv Oslo da han bodde i hovedstaden.

Eric Ordaz, 15.05.1987
Har vært innom A-laget i 14 sesonger som keeper og trener. Riktignok ofte med gjestespill under studietiden slik at han "kun" har 170 kamper. Var også i juniortroppen til Viking.
Scoret også fem mål på A-laget og ønsker nok i utgangspunktet ikke å være keeper her.
Kjent for noen legendariske hovedroller i reklamefilmer for en lokal restaurant som du kan se her!

Eivind Staurland, 06.04.1982
"Gilmore" spilte barndomsklubben Årdal opp til 4. divisjon som keeper. I 2000 holdt han Bryne til vanvidd i Rogalandscupen og de måtte ut i straffer. Bryne-treneren Kenneth Rosén mente etter kampen at Staurland var banens beste og inviterte han like så godt på prøvespill! Syns det var kjekkere å spille ute og hadde en sesong i Staal før han flyttet til byen for studier. Spilte for Vaulens A-lag i perioden 2004 til 2012 og fikk 199 kamper enten på midten eller i forsvar. Hadde en liten tur innom Jarl før han de senere år har vært på gulljakt med C-laget.

Alexander Nilsen Surdal, 26.10.1990
Nok en A-lagslegende med 198 kamper og 46 mål der. Superanvendelig spiller som var i A-troppen så sent som i fjor, men A-lagsdebuterte allerede som 16-åring. Vant både KM-gull med C-laget og Pol-turneringen i 2019. Sine beste fotballår hadde han nok under studier i Bergen, hvor han ble betegnet som en lokalfotball-juvel i den lokale pressen. Som lynrask spiss ble han toppscorer i Arna Bjørnar og sendte dem opp til 2. divisjon.

Daniel Lie, 09.02.1987
Målsniken og oppspillspunktet. Smart spiller som også ble langt tøffere fysisk med alderen. Gikk gradene i klubben og ble snappet opp av Viking. Ble i sin tid toppscorer for Viking 2 og trente med A-stallen der da Tom Nordlie var sjef. Alltid vært ambisiøs og har hatt fire opphold på A-laget og dermed kun 123 kamper og 44 mål. Var med på den store oppturer til Randaberg og hans overtidsmål mot Vidar sikret dem opprykk til 1. divisjon. Har også spilt i høyere divisjoner enn Vaulen med Vidar og Vardeneset.

Ole Wick Henriksen, 01.04.1991
Nok en gigantisk spiller på dette nivået. Startet karrieren i SIF hvor han ble med på eventyret der som kulminerte med spill i 1. divisjon. Da SIF gikk dunken ble han med Bo Andersen til Vaulen i 2014. Flott karriere for A-laget med 143 kamper og 47 mål. Trappet ned forrige sesong, men dukket opp igjen på C-laget hvor han var hovedårsaken bak KM-gullet.

Fredrik Stray Tjaum, 11.07.1990
Om mulig lagets mest profilerte spiller? Har tidligere vært i søkelyset hos både Start og Viking. Spill for Vaulen A i seks sesonger og 110 kamper og 16 mål. Sist sesong i 3. divisjon med Madla. Ønsker å trappe ned - da passet dette laget perfekt for Fredrik. Skal han spille mer fotball i Stavanger så blir det for Vaulen B og han har overgangsskjemaet liggendes klar på kommoden, men avventer nok koronapausen.

Thomas Surdal Arnesen, 27.09.2001
Halvbror til klubblegende Alexander Nilsen Surdal. Har spilt på A-laget siden 2018, men har kun noen få treninger der i år. Hurtig kantspiller som
Erling-Braut-Håland-treneren Alf Ingve Berntsen mente var det største talentent han støtet på som Frøyland-trener i fjor. Innovervendt kant med internasjonalt tilsnitt.

Sebastian Mollan, 11.11.2001
Sebba var den eneste unggutten som ga seg i løpet av fjorårssesongen da A- og JR-laget slo seg i sammen. Nå ønsker han comeback i fotballen på et litt mer avslappet nivå som ikke tar opp all tid. Kan spille både som back og kant, men trives nok best i offensive roller?


Omfangsrikt støtteapparat
Trenere:
Jarle Eike, 26.09.1979
Klubblegende med 264 A-kamper til tross for at han "alltid" var skadd. Nær å slå igjennom i Viking og kunne også ha endt i Hartlepool United(!) Har tidligere trent A-laget i et par sesonger. Spiller ennå for C-laget og vil nok også være aktuell som innbytter ved behov?

Stian Refvik, 17.04.1987
Debuterte på A-laget som juniorspiller og skulle til sammen får 65 kamper. Som sin far Isak Arne Refvik har Reffen også trent Vaulens A-lag. Har en kamp og et mål for Vikings A-lag, riktignok mot Suldal i en showkamp. Vi antar at han også vil være aktuell som spiller?

Oppmenn:
Hans Baardsgaard, 13.04.1965
Har lovet å komme når det blir varmere i været. Rockestjerne fra 80-tallet, da helst bak trommene med et voldsomt spetakkel av en manke. Lokal fyr som også spilte i Hinna. Var oppmann rundt A-laget i rundt 15 år til inntil nylig. Enorm på å spore opp baller mellom brenneneslene. Fikk to A-kamper under Pol-turneringen i 2009.

Jostein Jensen, 05.04.1978
Imponerende lang merittliste for kun å ha klart rødt ferdighetsmerke. Har nemlig tre strake KM-gull for C-laget og var første mann over 100 kamper der. Fikk også en A-kamp i tospann med Are Meling under Polturneringen 2008... Tidligere oppmann rundt A-laget. Stiftet Vaulen Beachboys 15. september 2000.

Frode Lima, 13.08.1975
Mr Vaulen satt i styret i 23 sammenhengende år frem til 2019. Har trent klubbens mest suksessfulle lag, C-laget, fra 1998 til dagsdato. Var også oppmann på A-laget i en rekke år, samt formann. Er det noe man lurer på rundt et skjema så går man til Frode som har stålkontroll på slikt.

Bjørn Christian Tollefsen, 03.01.1984
Gikk gradene i klubben og joinet A-lagets støtteapparat i 2008 etter å ha vært lagets største supporter i en årrekke. Har også et par sesonger på C-laget som spiller. Nå ønsker han å bidra rundt B-laget!

Harald Øksnevad, 19.09.1954
En av de største i klubbhistorien. 107 mål på 320 kamper. Gikk gradene i klubben på 60-tallet og debuterte for A-laget i 1972. Hans siste A-kamp kom så sent som i 2001. Da hadde han notert A-kamper i fire tiår for de strandguttene. Trente A-laget til Vaulen i 1977 og fra 2000 til 2001. Har vært med på det meste i Vaulen. Sist sett i støtteapparatet til Vaulen A frem til i fjor. Holder seg i aktivitet på G50.

Svein Øksnevad, 19.09.1962
Fikk fem A-kamper for Vaulen, men er nok mest kjent for sin trenerkarriere som toppet seg med opprykket i 2000 sammen med broremann Harald. Var også assistent i gullåret 2002.
Har hatt de aller fleste roller i klubbsystemet og er her tiltenkt rollen som speaker da man virkelig ønsker å lage en flott ramme rundt kampene.

Vegard Ravndal, 30.12.1972
Var involvert rundt A-laget fra 1990 til 2019! I starten som spiller hvor det ble 36 kamper. Så som hardtarbeidene oppmann. Vi mistenker at Vegard har oransjt blod! En bråte med B- kamper på 90-tallet før det ble gullrush med C-laget på null-tallet.