VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

TRIO BEKREFTES INN


(19.02.21) B-laget kan ønske tre nye spillere velkommen. A-lagsspillerne Bendik Aarstad og Morten Fløtre Solheim har bekreftet at dem ønsker å spille for miljølaget. Samtidig vil keeperen Jack Aguera signere på tirsdag!


B-laget har tidligere i vinter også hentet inn Eirik Haglund og John Herman Ås fra A-laget, men det er ikke slik at B-laget har raidet A-laget.

B-laget: Bedre enn fryktet
Bendik Aarstad (32) har vært fast på stopperplass for A-laget siden han kom fra Hinna i 2018. Etter å ha spilt i 3. og 4. divisjon var han litt skeptisk til å ta steget ned til 6. divisjon.
"Jeg synes det har vært kjekke treninger," forteller Bendik, som også var med på torsdagens trening. "Nivået er bedre enn jeg fryktet i 6. divisjon. Så jeg tenker at jeg blir med videre på B-laget."

Morten Fløtre Solheim (25) har også bekreftet at han velger B-laget. En ekte vaulengutt som i sin tid var toppscorer for juniorlaget. Han fikk derfor noen kamper under Bo Andersen i 2015 før han dro videre til studier på Sørlandet. Da Vaulen i mars 2019 spilte treningskamp mot Hisøy i Arendal var Morten på plass som tilskuer. Der fortalte han oss at han ønsket å spille for klubben når han kom hjem til sommeren. Han ble tatt i mot med åpne armer og svarte med å score i comebacket.


FLØTREPUSEN: Visste du at Morten Fløtre Solheim er søskenbarn til Iselin Solheim som hadde vokal på Alan Walkers monsterhit "Faded", som har 3 milliarder avspillinger på youtube?

Herrliga London!
Keeperen Jack Aguera (26) er også tilbudt kontrakt. Briten spilte sist universitetsfotball i Bournemouth, men er londongutt. Jack har blitt med til Norge via Mortens søster Marthine Solheim, som jo var en målsnik fra 93-kullet. Aguera skal ha imponert på trening. "Jack har flyttet her og signerer på tirsdag. Han har imponert på trening og både Eirik Haglund og Morten Fløtre Solheim måtte klype seg i armen opp til flere ganger da han nektet dem på torsdagens trening."


AGUERA! AGUERA! AGUERA! Endelig et velklingende navn på B-laget. Jack Aguera var en av tre britiske keepere på mandagens trening, her gjør han øvelser med Sheffield-karen James Brookes som også trener med laget.