VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

NYE BLAGET LANSERES


(18.02.20) Med fokus på godt miljø ønsker man å blåse liv i B-laget. Tirsdag kveld ble det avholdt et møte hvor planene ble lagt frem.

Garderoben var stinn brakke med tjuetre spillere og et massivt støtteapparat på åtte mann inkludert to trenere.

Rekruttlaget skal delta i 6. divisjon avdeling 2, men det er ikke å stikke under stol at oppmøtet har vært svakt den siste tiden da flere har flyttet eller gitt seg. Nå håper man at det nye initiativet vil snu trenden som har vært med flere avlyste treninger.

Det er de tidligere A-lagstrenerne Stian Refvik og Jarle Eike som drar i gang prosjektet på dugnad. Et oransj støtteapparatet med massiv rutine skal være med å lage en flott ramme rundt kamp og trening. Vaulen Beachboys vil også følge laget med falkeblikk og en spisset blyant.

Blant spillerne som har meldt sin interesse finner vi en rekke tidligere A-lagsprofiler. Blant dem vi så på feltet tirsdag kveld var Daniel Lie, Alexander Nilsen Surdal, Fredrik Stray Tjaum, Ole Wick Henriksen, Eric Ordaz med flere. Alle spillerne er selvsagt ikke bekreftet her, men med slike navn på blokka vil kvaliteten på spillet også bli hevet.

Nye B-laget vil også ta vare på spillerne som allerede er der. Det betyr at kvalitetsspillere som Michael Sivertsen, Simon Sakkestad, Øystein Winsnes, Torbjørn Ankerheim osv. fortsetter.


STARTA ØKTA MED FIRKANT: Humøret var strålende under firkantøvelsen tross hagl og lyn.


 – Vi skal ha det ekstra gøy
Gjennom å ha det kjekt skal man lokke tilbake spillere på feltet med to økter i uka.

"Det har vært varierende treningsoppmøte i høst og vinter. Vi har derfor et ønske om å løfte frem B-laget i 2020 ved å holde noen klamme hender over gruppen," forteller trener Jarle Eike.
 
"Vårt mål er at det skal være ekstra gøy å være B-lagsspiller i år. Vaulen B(eachboys) er et miljølag, og det skal det fortsette å være. Vi håper at med en forbedret ramme rundt laget
at flere stiller opp oftere. Gjør man det får man et forsterka samhold som igjen gjør at laget, som bonus, vinner noen flere kamper."


SMILTE OM KAPP MED SOLEN: Vegard Ravndal var meget fornøyd over å være tilbake på Vaulenbanen igjen.

Tidenes støtteapparat

Man får også bevart et støtteapparatet som har pustet og åndet Vaulen i en rekke tiår. Det betyr at Øksnevad-brødrene Svein og Harald, Vegard Ravndal, Christian Tollefsen og Jostein Jensen får fortsette. Samtidig er det klart at Frode Lima gjør et gledelig comeback i teamet.