VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
TRIO SPILLEKLARE


(16.03.20) Lars Marius Hovland Hollund (25) er tilbake i Vaulen. Mandag gikk overgangen gjennom hos forbundet. Han er dermed spilleklar for B-laget.

Lars Marius har spilt i Vaulen tidligere. Bildet ovenfor er hentet fra 2004 hvor vi ser daværende formann Petter Bjørheim lese opp vinnerlaget fra den første utgaven av Vaulen Insider Cup.

Technor vant den yngre klassen og vinnerlaget bestod av Kjetil Breivik, Eivind Garvik, Leander Grønnevig, Lars Marius Hovland Hollund, Adrian Stålesen, Steinar Brovold Hauge, Mats Øvrebø og Marius Auflem.

Hollund har de senere år vært registrert som spiller i Bømlo hvor han har fått notert kamper i tidsperioden 2015 til 2018.

Trener Jarle Eike har vært ivrig i å få spilleren registrert for spill i Vaulen. "Det er mye fotball i Lars Hollund. Han kan spille både stopper og sentral midtbane. Han jobber turnus, så vi får se hvor mye han kan være med."

Husberg har gått en spennende vei
Mats Husberg har også blitt registrert for spill på B-laget. Tjuefemåringen stod ikke registrert i noen klubb fra før av. Mats er et idrettstalent som ga seg med fotballen da han ennå spilte syverfotball. Da han gikk på idrettslinja var det skating som var hans gren.

"Vi trente elleve mot elleve på en økt, da var det mye nytt for Mats som ikke hadde spilt elleverfotball før," avslører Eike. "Mats ga seg på småguttenivå, men han er en overraskende god spiller som vi la merke til allerede på den første B-treninga i vinter!"

Mats har da også genene i orden da han er sønn av Tron Husberg. Faren spilte topphåndball i Viking med blant annet Rune Erland, her var muligens cupfinalen høydepunktet?
Tron ble også toppscorer for Vaulens B-lag i 1998 med 12 mål. For A-laget ble det totalt 21 A-kamper og 1 mål for Tron.

Farfar Terje trener med G50 hver onsdag og var blant annet kasserer i klubbstyret på 70-tallet. 41-modellen fikk notert kamper for G50-laget da dem fremdeles spilte kamper i seriesystemet, men de siste årene har gamlekara kun drevet med trening.

Keeperproblemet løst
B-laget har også gjort en internasjonal signering. Francesco Grilli (34) kommer fra italienske USD Sporting L&B og skal bidra som keeper. Milaneseren var i fjor keepertrener på frivillig basis for A-laget og er dermed en fyr trenerduoen Eike og Refvik har et godt kjennskap til.

Grilli er en erfaren italiensk keeper med erfaring fra amatørfotballen i støvellandet. De siste par årene har han bodd i Norge hvor han jobber som geolog.

Keeperplassen har skapt hodebry for B-laget etter at József Gazsó flyttet til Oslo. Nå har også Tom Arne Bø Pedersen tilbudt seg å børste støv av hanskene. Tommen har jo 196 A-kamper for Vaulen og er nok ennå en meget habil sisteskanse, selv om hans siste fulle sesong mellom stengene var i 2009. Siden da har han jo spilt som utespiller for både B- og C-laget.


STØTT B-LAGET: Nå kan du også støtte B-laget når du handler på f.eks Europris. Les mer her!