VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
FEM KEEPERE PÅ TRENING!


(16.02.21) B-laget satte nye rekorder da dem tirsdag hadde fem keepere på samme trening. Det er luksus i 6. divisjon hvor som regel utespillere må veksle på å stå under treninga.

Erfarne Darren Ross tok også på seg ansvaret for å lede keepertreninga, mens utespillerne hadde andre øvelser. Darren har en rekke sesonger bak seg for B-laget, men har også spilt førstelagsfotball for Ganddal og Bjerkreim i Norge. Darren var faktisk et barnetalent tilbake i Skottland og ble hentet av både Inverness Caledonian Thistle og St Johnstone.

37-åringen hadde tatt med seg James Brookes. Sheffield-gutten har bodd en del år i Norge da faren Tim nærmest er en gudfar innen golfsporten på vestlandet. James er også ansatt i golfsporten som greenkeeper for Sola Golfklubb.Keeperen Jack Aguera meldte seg også til tjeneste. Jack er samboeren til Marthine Fløtre Solheim, som vi husker var et meget stort spisstalent for Vaulen J93. "Svoger" blir da Morten Fløtre Solheim, som jo har vært spiss for A-laget flere sesonger.

Litt av en GK Union med tre briter som ble supplert med Christian "De Gea" Gramstad. Da det var så mange keepere på plass benyttet Tom Arne Bø Pedersen sjansen til å være utespiller.Over tjue spillere
Etter 19 spillere på den første økta forrige uke var det i kveld 24 spillere i aksjon.

Alexander Landsnes gjorde comeback. Mr L spilte spilte for A-laget i perioden 1999 til 2011 og fikk 197 kamper.

Gradestokken viste pluss for Robert Solvang, som heller ikke skulle rekke United-kamp denne gangen.

Eirik Moen var tilbake på feltet, den tidligere Hinna-spilleren som er søskenbarn av Endre Lien var meget ivrig i fjor.

Christopher Dodds er meget treningsvillig om dagen og er en pågangsdriver for at man skal starte å trene to ganger i uka allerede nå. Han kunne ikke sist tirsdag, men var med i dag. Dodds var forøvrig den fjerde briten på dagens trening, snart må vel trener Eike starte å imponere med skoleengelsken fra Kristianslyst?

Ronny Sele Hodne trente litt med laget i fjor høst. En spiller som har 4. divisjonserfaring fra Havdur, om for 7-8 år siden.

Morten Fløtre Solheim stilte også på B-lagstrening etter at han var i A-troppen inntil nylig, men nå synes han å ta veien ned på B-laget sammen med John Herman Ås og Bendik Aarstad.

Det var også hyggelig å få Magnus Kartevold i aksjon. Det passer ikke alltid med vaktene for legen som lett kunne ha spilt for A-laget om han kunne trent mer.

Bendik Aarstad, Simon Sakkestad, Espen Knudsen, Thor Erik Waage, Lars Petter Grønvigh, Øyvind Sollie-Vollen, Torbjørn Ankerheim, John Petter Gilje, Nils Ivar Arefjord, Sondre Bjøkne, Andreas Svensen og Jean Andre Gjelsten tok nye napp i treningspokalen.

Takk til Christian Tollefsen som tok bilder og film fra kveldens trening.