VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

WELCOME TO LILLEHAMMER


(15.12.20) Ole Wick Henriksen flytter til Østlandet. Nå blir det Lillehammer som blir hans nye hjemby. Flyttelasset med samboeren og ungen drar 30. desember.

Ole hadde en lang og flott karriere på A-laget som ga 143 kamper og 47 mål. De siste par sesongen trappet han ned med C-laget og planen i 2019 var å spille kamper for B-laget sammen med en rekke tidligere A-lagsstjerner.

"Om jeg en dag flytter hjem igjen så blir det oransj," beroliger han oss med. "Jeg håper dere får flere treninger og samlinger i 2021. Jeg skal følge med!"

Den lojale kantspilleren fikk 19 år for SIF og han var i stallen da dem spilte i 1. divisjon. I 2014 var det mye rot på Siffen og han ble med trener Bo Andersen til Vaulen. Her fikk 29-åringen fem fulle sesonger før han trappet ned i 2019. På C-laget tok han nærmest KM-gullet på egenhånd!Ole var like god med begge bein og han kunne dundre inn frispark fra alle vinkler og distanser. Da han scoret fire mål mot Hana i 2018 var et av dem fra midten av banen!


B-lagsstatus
Når det kommer til B-laget så har dem ikke trent den siste tiden, men nå har NFF Rogaland igjen åpnet opp for å trene med en meters avstand. "Vi tar uansett pause frem til 2021 nå, så tar vi en avgjørelse rundt nyttår når vi skal starte opp igjen," forteller trener Jarle Eike.

De nye treningstidene, som klubben la ut i dag, viser at B- og C-laget har fått Vaulenbanen både på tirsdager og torsdager klokken 20:00 - 21:30. Her skal B-laget ha sine hjemmekamper på tirsdager og dem vil ha halve banen til trening på torsdager når C-laget har hjemmekamper. A-laget har forøvrig planlagt sine hjemmekamper på fredagskvelder i 2021.B-laget har også meldt seg på i Kviaserien til våren. Turneringen håpes avviklet mellom 25. januar og 11. april, men det er selvsagt et stort forbehold rundt Covid 19.