VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
VI SER NÆRMERE PÅ SLUTTSPURTEN(15.09.22) B-laget kjemper på to fronter i høst. Man er i gullkampen i serien, mens man er klar for semifinale i Rogalandscupen.

Nå er det klart at Ganddal er ny semifinalist i cupen etter at dem vant 3-0 på walkover mot Mastra.

Kvartfinaler
29.08.22 Havdur - Vaulen B 0-4 Tjelta stadion
12.09.22 Mastra - Ganddal 0-3 Vikevåg KG
21.09.22 Dirdal - Kvitsøy 19:30 Dirdal stadion
25.09.22 Varhaug - Bremnes 2 16:00 Varhaug kunstgress

Semifinalene trekkes i starten av uke 39. Dersom Vaulen B trekker et hjemmelag fra kvartfinalene vil kampen bli satt opp på Vaulenbanen. Ved likhet blir det trekning om hjemmebanefordel.

Sterke prestasjoner i senioravdelingen
2022 har vært et meget godt år for senioravdelingen. A-laget har nå et poengsnitt på 2,3125, så høyt har det ikke vært siden 1994 da man tok 2,4 poeng i snitt. 4,33 scorede mål i snitt er også rekordhøyt og i nærheten av 1969 da man hadde 4,69 scoringer per kamp. Så får det være at Midtbygdens står med full pott og virker vanskelige å ta igjen med mindre dem får en kollaps i oppløpet.

B-laget startet sesongen ved å vinne den utsatte Pol-finalen. Satte så seiersrekorder i serien. Etter en liten dip har man reist seg igjen og har de beste kortene før serieinnspurten. Gull gir også KM-sluttspill. Samtidig er man klare for semifinale i OBOS-Cup. Om man melder seg på i Pol-turneringa kan det tenkes at klubben må bygge ut premieskapet...

C-laget kan ennå avgjøre syverserien på egenhånd, men da må man nok vinne de gjenstående kampene inkludert to kamper mot den suverene serielederen Vardeneset. Fortiden ligger man åtte poeng bak VBK med to hengekamper.

Det nyoppstarta Veteranlaget har nok langt bedre kort da de leder serien på målforskjell foran Storhaug og med to kamper til gode. Her handler det nok mest om å få stablet sitt beste lag, da virker man som det soleklart beste laget i klassen.