VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
REPRESENTERER VAULEN I STRAFFECUP


(13.08.20) I helga arrangerer Sørmarkå FK turnering med straffesparkkonkurranse. Her har vi med en kameratgjeng som representerer Vaulen. De fleste spiller eller har spilt for B-laget, mens det er et par som sist var i Vaulen på slutten av 90-tallet!

Tom Arne Bø Pedersen er vel trolig han som skal stå i mål av gjengen, mens man har meget habile straffeskyttere i Ole Bjørn Bredesen, Stian Myklebust, Tori Andersen, Christian Wanvik Pedersen og Chris Nøstbakken. Jostein Jensen er oppført på laglisten som trener og vil derfor kunne gi en rapport fra begivenhetene.

Grunnet regelverket er det dessverre ikke lov med tilskuere.

Vaulen har havnet i gruppe med SIF, Midtbygden, Sunde 2, Ganddal 2 og Sørkmarkå. Her går fire av seks videre til sluttspillet hvor man også kan møte lag fra den andre pulja, Sunde 1, Vidar, Madla 3, Julebygda, Sunde 3 og Riska.

Stjernegalleri

Tom Arne Bø Pedersen har fått sin renessanse mellom stengene de siste månedene. Etter at han ikke har rørt hanskene på et tiår, han har fått meget god keepertrening under koronatiden hvor øvelser har fått sitt inntog på B-lagstreningene.

One-hit-wonderet, Ole Bjørn Bredesen, har spilt seniorfotball i Vaulen fra og til i omlag tjue år. Ikke mange vet at det var på C-laget hans seniorkarriere startet, her dukket han plutselig opp på Hetlandsbanen og spilte ball i hatt med oss alle. Var supertalent i Vidar, som i kullene før hadde produsert spillere som  Brede Hangeland og Leif Gunnar Smerud.

Stordabuen Stian Myklebust har jo regjert på B-laget i et tiår og kom nylig tilbake etter å ha jobbet et par år i Oslo. Vi håper for Guds skyld at "Lyren" har mer flaks fra 11 meter, enn med stanga på fjorden.

Tori Andersen var et stortalent som var innom Viking før han og Erik Espedal kom til Vaulen på starten av 00-tallet sammen med Erik Espedal. Tor Arne scoret 47 mål på 53 C-kamper i Vaulen, samtidig som han herjet for både B- og D-laget. Skader gjorde at Hexagon DJen, måtte kaste inn håndkleet for en del år siden, men han har nok bevart den presise labben vi husker så godt?

De ukjente blada
Verken Chris Nøstbakken eller Christian Wanvik Pedersen har vi sett i Vaulen-sammenheng siden slutten av 90-tallet. Begge Chrissene ga seg etter aldersbestemt og er nok jokere som kan overraske positivt i denne sammenheng?

Bilselgeren Chris Nøstbakken spilte lenge håndball og gjorde i 2009 comeback for Vaulen Håndball sammen med Espen Særvoll og Helgevold-brødrene. Laget vant da selvsagt serien, men ga fra seg opprykket da de kun spilte for kosens del.
Chris er 82-modell som vokste opp i Bevreveien, deretter Lyngneskroken. Spilt mye håndball med eldstebror Refvik, Kjetil Arne.

Christian W. Pedersen er 83-årgang. Oppvokst i Bruvikveien og senere Bevreveien. Barndomskompis med Tommen og Oli, da han var nærmeste nabo fra fødselen. Spilte i Hinna sammen med Tommen i 10 år, og la opp når han ble junior grunnet skader. Ble siden lokket med på noen vaulenkamper som junior da han flyttet til Bevreveien og nesten ble nabo med Edwin Hereid og Erik Rafoss. Venstrebeint midtstopper som "ofte" drar historien om hvor god han kunne blitt hvis det ikke var for skadene...

Torsdag kveld hadde gjengen generalprøve på Vaulenbanen, da det var flere som måtte teste seg etter mange år uten ball. Det er allerede diskutert farene for strekkskader...