VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

EIKE GÅR FOR INNOVASJONSPRIS?


(11.08.20) B-lagets trener Jarle Eike har tydeligvis sittet hele sommeren foran skrivebordet og klekket ut nye øvelser. Til tirsdagens økt fikk man premiere på menneskelig fussball. Dette bordspillet hvor spillerne har hver sine felt, det hele har nå blitt overført ut på kunstgresset.

Med banen delt opp i hver sine soner ved hjelp av flate kjegler så skulle spillet flyte ganske så bra. Ja, det lignet nesten på normal fotball. Det spørs om ikke Innovasjon Norge snart kommer på banen med bevilgninger til B-laget..?


FUSSBALL KORONAEDITION: De flate kjeglene markerte sonene til spillerne og spillet skulle faktisk flyte ganske så sømløst. Med begrensinger på antall touch ble det også bra driv over spillet. Man spilte på tverrs av banen for å ikke å få for store rom å dekke.


Første offisielle trening
Tirsdagens økt var forøvrig B-laget sin første offisielle trening på denne siden av sommeren. I brennhet kveldssol var det godt oppmøte tross en håndfull sene forfall. Tjueen spillere og fire mann fra støtteapparatet lar seg høre når folk ennå har ferie.

Trener Jarle Eike hadde som alltid skreddersydd et opplegg hvor ikke en kjegle kan stå feil. På dagens program var det i tillegg til den revolusjonerendes utgave av menneskelig fussball også firkant, fotballtennis og skuddtrening.

Blir det seriekamper i år?
Seriespillet 2020 synes nå en saga blott, mens man ennå lever i håpet om å få trene med fullkontakt.

Uten kamper i sikte må man gjøre alt for å holde oppe motivasjonen hos spillerne. B-laget har vært velsignet med 20-35 spillere på hver økt, men man tar ingenting for gitt. Nå har trenerstaben gått i dialog med spillerne for å vurdere diverse alternative økter og konkurranser for å holde oppe interessen. Det snakkes blant annet om fotballgolf om en uke eller to.

Et annet motivasjonspunkt man har er å trene for SIF og FC Show sin turnering som vil bli spilt om man får klarsignal etter at serien evt. har blitt avlyst. Her har B-laget en fordel av ett straffespark per divisjonsforskjell før avspark.
A-laget er også påmeldt her og vi kan jo drømme om en heloransj finale!


HUNDEDAGENE: Trening i 24 grader på kveldstid er sjelden kost. Her ser vi Alexander Nilsen Surdal curle et skudd bak Christian "De Gea" Gramstad.

Flere bilder fra kveldens trening

Fredrik Stray Tjaum fikk testet skuddfoten opp mot Tom Arne Bø Pedersen. Spilleren i gult er Mads Isaksen, som i en årrekke har vært primus motor i Forus & Gausel 2, men der er det ikke å mange av gamlegutta igjen. Dermed kan han bli lagkamerat igjen med Espen "Balsam" Knudsen.


Andreas Svendsen ønsker nok mer bredde i spillet? Eller lufter han armhulene i varmen?


Robert Solvang er tilbake for fullt etter skade. Den tidligere Vassøy-, Viking- og Vardeneset-spilleren bor nå på Vaulen og har unger i klubben.


Stian Lima stod blant annet i mål og hadde noen presise utkast. "Big Mac" er jo et gammelt håndballtalent som i sin tid vant Junior-NM.


Nils Ivar Arefjord tester skuddfoten under fussballen.


Øystein Winsnes smekker til. Christian Gramstad står parat.


Lars Petter "LP" Grønvigh med balanse over skolissene som Terje Dalby ville ha sagt det i 1996.


Vegard Ravndal hadde med seg Liverpool-munnbind, mest på herk for å mobbe United-supporterne.