VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

SISTE NYTT FRA B-GJENGEN


(09.06.20)
Kretsen har justert terminlista slik at kampen mot Lura vil bli spilt på bortebane. Dette for å få likt antall hjemme- og bortekamper. Oppdatert terminliste finner man her!

Vaulen Bs første kamp er forøvrig hjemme mot Ganddal B 25. august. Se promovideo over.

Når det kommer til skadesituasjonen på B-laget så er Fredrik Bjørnsen ute en god stund etter at han pådro seg brudd i ankelen på treningen for to uker siden. Fredrik var uheldig og tråkket på et av småmåla under fotballtennisen. Bruddet var såpass fint at slipper operasjon.


Køkki tilbake i manesjen
Kurt Torgrimsen stakk innom kveldens trening. Et svært gledelig gjensyn på feltet for dem som var med rundt senioravdelingen på 90-tallet. Om det blir comeback i støtteapparatet for "Køkki" gjenstår nok å se, men det hadde jo ikke vært feil å nå tosifret antall i støtteapparatet! Som kjent har B-laget to trenere og syv oppmenn, noe som snart kvalifiserer til Norge Rundt-innslag?

51-år gamle Kurt debuterte for A-laget i 1990, men gled over i en rolle som oppmann, samtidig som han var spillende trener for B-laget. "Køkki" holdt på verva frem til etter 2000-sesongen og la ned et voldsomt arbeid.
Faren Kåre er kanskje den mest kjente fotballstatistikeren vi har hatt i kongeriket, som sønn videreførte Kurt dette over på Vaulen. Kurt har laget excelark over det meste rundt Vaulen fra sent åttitall til år 2000.

Når vi snakker B-lagssammenheng er Kurt en av de største. Han fikk 141 B-lagskamper og 11 mål, gjerne fra en rolle som kantspiller. For A-laget ble det 36 kamper, hvor det eneste målet kom i debuten!Dagens prøvespiller
Espen "Balsam" Knudsen var med på kveldens økt for å sjekke forholda på B-laget. Espen har på det høyeste spilt for Forus & Gausel i 4. divisjon, men har de siste åra trappet ned til FGI 2.

Vi husker igjen 30-åringen fra Vaulens juniorlag hvor han var en spillende stopper. Han trente også en periode med A-laget da man var i 3. divisjon, men fikk ingen registrerte kamper.

Knudsen viste godt igjen på treninga og blir en forsterkning skulle han velge å melde overgang. Han virket også positivt innstilt til å trene mer med Vaulen B fremover.Var på plass
Som vi meldte forrige uke har B-laget lokket til seg ferievikarer med en fortid i klubben. I kveld var Espen Sivertsen tilbake, han studerer nå på NTNU i Trondheim, men har notert 43 A-kamper for klubben mellom 2015 og 2019.
Sammen med Lars Skjelbred Nygaard hadde dem også fått med seg kompisen Harald Mo. Harald spilte for Vaulen opp til juniornivå og er jo sønn av Sverre Mo, som var ivrig rundt klubben for noen år tilbake.

Totalt deltok det tretti spillere på kveldens økt, noe som er smått utrolig. I tillegg så en skadd Robert Solvang økta fra sidelinja. Teller man med trenere og støtteapparat var det totalt 37 personer i aktivitet.


Bilder fra kveldens trening

Godt humør på Stian Lima under fotballtennisen. Big Mac vartet også opp med den mest kuriøse drakten denne gangen - landslagsdrakten til Gibraltar!


Jean Andre Gjelsten i luftig svev.


Lars Petter Grønvigh i luftduell med keeper Tom Arne Bø Pedersen under avslutningstreninga.


Tom Arne Bø Pedersen har ikke glemt gamle kunster. Her vipper han Stian Limas skudd opp i tverrleggeren og ut. Med B-lagets italienske keeper Francesco Grilli nå tilbake i Italia blir det nok mer keeperspill på Tommen enn han hadde forutsett.


Ny redning av Tommen. Denne gangen er det kompis og nabo Ole Bjørn Bredesen han nekter. Oli stilte forøvrig i en Blackburn-drakt med "Nisja" på ryggen.


Dagens konkurranse var Crossbar Challenge. Her var det Anders Grøndahl som stakk avgårde med seieren etter å ha overlistet John Petter Gilje i superfinalen.

Ønsker du å lese flere nyhetene om B-laget? Sjekk ut vårt nyhetsarkiv her!
Vi vet at dere ikke får nok av B-laget! Vi har derfor satt i sammen en bildespesial fra årets sesong som du finner her!