VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

HVILKEN AVDELING?!


(09.02.20) I 2020 har B-laget havnet i en avdeling med flere klubber i retning Sandnes og sørover, enn Stavanger-klubber. Det viktigste er uansett at man har fått rivalen Hinna 2 i avdelingen.

Vi har sett nærmere på årets motstandere.

Bogafjell B - Rykket opp fra 7. divisjon i fjor med fantastiske 52 poeng på 18 kamper. Rune Stakkeland spilte i Eliteserien på 90-tallet og holder det ennå gående. Toppscorer sist sesong var en av sandnesfotballens største profiler, Frode Handeland netta ikke mindre enn 24 mål.

Dirdal - sesongens lengste bortetur. Her får man gjøre en dag ut av det og stikke innom Byrkedalstunet for å dyppe lys? Dirdal havnet på 6. plass i 2019. Se opp for Jørgen Brattebø som scorer annet hver mål for dem, 19 i tallet.

Forus & Gausel B - FGI B hadde en laber sesong i 2019 og havnet nest nederst på tabellen. Toppscorer for dem var Espen Knudsen, som kanskje noen husker var et stoppertalent i Vaulen for en 13-15 år siden? Tidligere Vaulen B-spiller, Sekou Henry Sheriff, dukker kanskje også opp, men han spiller vel mest på A-laget dems?

Ganddal B - Ganddal 2 tok ett poeng i snitt forrige sesong og endte med det på en 7. plass. Toppscorer var Morten Aareskjold med 9 mål. Sammen med Dirdal står de for årets to gresskamper.

Gjesdal - Gjesdal ble stiftet 12.12.12 og var et utbrytergruppe fra Ålgård FK. De fleste av spillerne her har da også vært innom storebror. Laget spiller på utrolige Nye Ålgård stadion så her blir det fasiliteter på internasjonalt plan.

Hinna B - Ble kretsmestre i 7. divisjon forrige sesong. Med førstelaget i 3. divisjon forstår vi at dem ønsker å flytte rekruttlaget ytterligere oppover i divisjonssystemet for å gi bedre matching.

Lura B - Dette laget havnet sist i sin avdeling med kun fire poeng på 16 kamper, men spiller i 6. divisjon også i 2020. Avsluttet sesongen med å tape 15-0 for Austrått B. Tre toppscorere i 2019, men bare fire mål hver på Sondre Nes, Chrstian Håkonsen og Jørgen Bruvik Nieuwenhuizen.

Våganes - Røyneberg-klubben har forhenværende strandgutter som Marius Fossmark og David Berg i troppen. I fjor havnet dem på 4. plass i 6. divisjon. Toppscorer var Trygve Nilssen med ni skåringer. Mest kjente spiller fra Våganes er nok Leif Gunnar Smerud som startet karrieren her.