VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
TEAMER OPP(08.12.23) Rekruttavdelingen står ovenfor en ny sesong og brikkene er i ferd med å falle på plass.

Som kjent er Jarle Eike tilbake som hovedtrener for B-laget etter et sabbatsår. Nå er det klart at han får med seg Morten Fløtre Solheim som assistent.

Det stopper ikke der for inn i en konsulentrolle får man Stian Refvik som gjør comeback. Vi ser fort at han tar noen treninger med det aller siste av dem man driver med i Viking.

For å toppe det hele får man inn Svein Øksnevad i en fri rolle rundt laget. Øksi har et fantastisk fotballhode og har stort sett vært delaktig i klubbens største suksesser opp igjennom årene.

På oppmann og lagledersiden er Frode Lima fremdeles med som fiksansvarlig og massive rutine i klubbdrift. Samtidig kommer Anders Dale inn rundt laget med sitt gode humør og massive fotballkarriere. Man må ei heller glemme at Alexander Waaland fortsetter som botgeneral og holder orden på stoppeklokken for Eike i teknisk sone.

Man har heller ikke gitt opp håpet med å få inn noen gamle travere i støtteapparatet. Jo flere, jo mer kjekt har vi det!

Atle fortsetter
På C-laget fortsetter Atle Kristiansen som trener. Hadde det ikke vært for han i år hadde nok C-laget fort smuldret opp. Dette er et lag som har gått gjennom et kraftig generasjonsskifte og man trenger nye koster inn for å hjelpe til med det praktiske. Da er det gledelig at Atle får med seg Michael Sivertsen og André Eie Sæstad til å backe opp rundt dette laget. Frode Lima og Morten Fløtre Solheim skal også være behjelpelige på det administrative.

På veteranlaget fortsetter selvsagt Frode Lima som hovedtrener. Nå har Frode trent lag sammenhengende i Vaulen siden høsten 1997!

Når det komme til mediedekning vil Jostein Jensen fortsette som fotograf og skribent etter beste evner.

Nå planlegger man en kick off for det massive støtteapparatet nyåret. Da snakker vi teambuilding i beste vaulenånd med litt fotball på TV og noe godt i glasset. Man ser for seg enten den første eller andre lørdagen i januar.

Vaulens massive støtteapparat
Det er litt av noen profiler man har samlet rundt Vaulens bredeste fotballsatsning.


Morten Fløtre Solheim
Modda er jo ute med en alvorlig kneskade, men blir å se i miljøet i nye roller. Nå blir han assistent for Jarle Eike på B-laget. 27-åringen var stortalent i Vaulen og etter et opphold i Viking og noen filleklubber returnerte han på juniornivå for å bli toppscorer og tatt opp på A-laget. Studier på Sørlandet fulgte før han ble oppdaget på tribunen under A-lagets preseason i Kristiansand 2019. Han lurte på om han var velkommen på A-lagstrening da han returnerte på sommeren. Som sagt så gjort. Han ble med A-laget under Jarle Eike og fulgte med han videre på B-laget. Rundt sommeren i år ønsket han å gi A-laget en sjanse til og han var meget frisk før han uheldigvis pådro seg et delvis avrevet korsbånd og skade i menisk. Fra en kjent vaulenfamilie hvor faren Jonny trente både han og søstera Marthine. Marthine var jo kretslagsspilleren som havnet i England og møtte Jack Aguera før hun fraktet han til Norge for å bli keeper i Vaulen. Søskenbarnet til Morten og Marthine er Iselin Solheim som har stemmen på Alan Walkers "Faded"!


Stian Refvik
Reffen er gammel vaulengutt som etter sin spillekarriere var i trenerteamet rundt A-laget fra 2017 til 2019 før han fulgte med Eike ned til B-laget i 2020. Etter braksuksessen der ble han hentet til SIF hvor han var hovedtrener i omlag to år.
36-åringen jobber jo til daglig som materialforvalter i Viking og han vil være med når han har anledning. Det ryktes om at han har fått gnisten tilbake etter en liten pause.
Sønn av tidligere spillende vaulentrener Isak Arne Refvik, som for almuen er mest kjent for to seriemesterskap med Viking, landskamper og profftilværelse med Hibernian i Skottland.
Som ung husker vi at Stian drev ekstremt med egentrening og det bar frukter med 65 A-kamper. Ble hentet til Jarl i 2010 da Svein Øksnevad var trener der. Tilbake i Vaulen spilte han mest for B-laget siden, men hadde noen gjestespill på A-laget helt frem til sin siste kamp i 2019. Brødrene Kjetil Arne og Espen Tore har spilt seniorfotball i Vaulen gjennom en årrekke.

Svein Øksnevad

Øksi får en fri rolle rundt B-laget man ser nok for seg at han vil instruere spillere underveis i kamper, noe han er veldig flink på.
Kommer fra en stolt vaulenfamilie og har vært involvert i det meste som er i Vaulen. Tok over A-laget i mai 1999 og førte laget til et historisk opprykk til 3. divisjon i 2000. I 2002 var han assistent for Tore Haugvaldstad da Vaulen vant 3. divisjon. Var også assistent for Kjetil Hundhammer ti år senere da man vant serien i 2012.
Har hatt små roller rundt både A- og B-laget også i nyere tid. Mest kjent som den berrykta DJ Øksi som har tatt med platene fra DJ-bua i Køhlerkjelleren til Vaulens kamper.

Anders Dale

Gammel storspiller fra lokalfotballen. På sitt beste i Vidar var det mange som mente at Viking burde ha testet han ut. Kom fra SIF i 2006 og falt skikkelig til ro i Vaulen hvor han fikk notert 158 A-kamper fra 2006 til 2017!
Har i år gjort comeback på veteranlaget hvor hans innbitthet smittet over på medspillerne som til slutt vant KM-gullet.

Andre Eie Sæstad

Vaulengutt også han. Faren Erik Sæstad var også trener for det gode 96-kullet. Gjorde comeback på C-laget i år, et lag hvor hovedkjernen er rundt det gamle 96-kullet med blant andre Atle Kristiansen og Morten Fløtre Solheim.

Michael Sivertsen

Ble landskjent for sin uortodoke kundebehandling i Lyse og startet opp et eget firma som gründer. Uten kveldsskift trodde han at han skulle få enda bedre tid til Vaulen, men firmaet hans har opplevd braksuksess og han har vært travlere enn noen gang!
En slepen spiss med meget lavt tyngdepunkt ga han A-kamper for Buøy helt oppe i 4. divisjon. Fant ny havn hos Vaulen B i 2018 og har aldri sett seg tilbake. Nøkkelspiller på B-laget, men har siden i sommer spilt mest for C-laget.

Frode Lima

Mr Bredde som trente C-laget fra 1998 til 2021 med braksuksess. Det resulterte i fjorten seriemesterskap og videre seks KM-gull. Fra 2022 har han vært trener for veteranlaget som har gitt to KM-gull på to forsøk!
Har hatt Vaulen på maten i alle år og var et rekordungt styremedlem før han til slutt ble formann i klubben.
I de senere år har han trukket i trådene når Vaulen har etablert en helstøpt rekruttavdeling.