VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

OLEMANN BLE MESTERNES MESTER


(05.09.20) Lørdag var det duket for en meget lokal versjon av Mesternes Mester. Kameratgjengen hvor de aller fleste er kjent fra Vaulens senioravdeling hadde nemlig satt i sammen et voldsomt program med ørten ulike øvelser. Grunnet været ble arrangementet flyttet fra Vaulenbanen til gymsalen på Kvernevik skole.

Vinneren etter sytten øvelser ble kanskje litt overraskende Ole Bjørn Bredesen? Den selvutnevnte forhåndsfavoritten Johnny Erga skulle altså feile!

På kvelden ble det avholdt bankett hos Erik Rafoss i Gangflåtveien.


MESTERNES MESTER 2020

Deltakere:
Ole Bredesen
Stian Myklebust
Chris Nøstbakken
Johnny Erga
Tori Andersen
Paal Haar
Tom Arne Bø Pedersen
Dommer:
Erik Rafoss


Fra banketten fikk Vaulen Beachboys som eneste medie rettighetene på et intervju med deltaker Tom Arne Bø Pedersen.

Hvilke øvelser var det snakk om?
"Vi hadde planken, 90 grader i vegg, bæring av branndukke i slalomløype, kast av 4 kilos medisinball, spikre 3 spiker, håndball i tverrleggeren, fotball i minimål og mye, mye mer," sier Tommen til oss mens han med noen lette sipp reparerer væskebalansen etter dagens knallharde program.

Var det som vanlig at Oli vant på konkurranseinstinktet?
"Ja, både det og at han er greit trent nå etter Ryfast Maratonet," avslører Tom Arne. "Johnny Erga hadde seg selv som favoritt. Så han sviktet mest."Hva var dagens overraskelse?

"Det må ha vært Tori på hammer. Han slo ned tre spiker på 24 sekunder. Her kom jeg inn på andreplass med 29 sekunder, men alle de andre havnet på rundt minuttet."

Tor med hammeren, ja... Hehe. To handymen der altså. Bildene viser noen imponerende outfits på enkelte...
"Ja, Erik hadde sagt at om det ble jevnt så ble outfits avgjørende."
Da var det ikke rart Oli vant!Forresten gratulerer med dagen her forleden!
"Jo, takk for det. Jeg fikk nettopp en bursdagsgave fra gjengen her. Nå er jeg den første Vaulenspilleren med eget FIFA-kort. Selve kortet er på vei i posten, men jeg har fått printet ut en forsmak!"Kult, men 24 i speed?!?
"Ja, elendig med 24 i speed. Jeg kom jo på 2. plass i dagens speed-konkurranse, Kun to hundredeler bak Ole. Men kortet ble jo bestilt for noen uker så dem er unnskyldt... 99 på aggresivitet også, haha."

Det stemmer vel?
"Neida!"

Ikke ble hissig nå!
*Tommen legger på*