VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
B-LAGET MED FRIVILLIG KONDISØKT!


(05.05.20) Det vises en enorm treningsiver på B-laget om dagen. Etter å hatt øvelser i halvannen time på kveldens økt tok spillerne ved Simon Sakkestad selv regi og kjørte en halvtimes 4x4 intervalløkt på egenhånd. Dette var selvsagt frivillig, men 16-17 av totalt 20 spillere ble med på lange drag over hele banen.

Har vi tidligere sett et slikt treningsiver på et toerlag i 6. divisjon? Nå håper man på effekt i kampene som forhåpentligvis starter i august.

Det er også stor rift om å få være med å trene. Grunnet begrensningene som er lagt er det kun tjue disponible plasser. Her viser det seg at man må være tidlig ute å booke plass på appen Spond.


Johnsen var tilbake
På tirsdagens trening var også John Petter Gilje tilbake på B-laget etter halvannen sesong på A-laget. Han ble mottatt med applaus av medspillerne før økta startet.


VAULENS NYE KJÆLEDEGGER: Mye kvalitet i denne gruppa. Fra venstre - Fredrik Bjørnsen, Torbjørn Ankerheim, Magnus Kartvold, Chris Dodds og John Petter Gilje.

"Johnsen" som nå har kjøpt hus på Vaulen virket positivt innstilt til de gode lange øktene og himlet med øynene da spillerne startet med kondisjonsøkta på eget initiativ!


Ble inndelt i grupper
B-laget ønsker selvsagt mest mulig spill på øktene, men nå når dette ikke er lov blir man delt inn i grupper på fem og fem. Her var det forskjellige poster med blant annet fotballtennis, pasningsøvelser, samt en slalomøvelse hvor det ble tatt tid og kåret en vinner.

I konkurransen var det Fredrik Bjørnsen, Anders Grøndahl, Simon Sakkestad og Nils Ivar Arefjord som karvet seg til superfinalen fra de forskjellige heatene.

I finalen var det nerver, men Fredrik Bjørnsen var det som hadde den raskeste tiden. Det var nok også fortjent ettersom Fredrik også hadde den klart raskeste tiden i kvalifiseringen. Han brukte imponerende 27 sekunder på løypa som krevde presisjon og konsentrasjon.

Her var sinnene i kok når det ikke gikk veien og dagens hissigpropp var nok Torbjørn Ankerheim som daljet ballen over gjerdet i frustrasjon!


Flere bilder fra økta

Trener Jarle Eike holdt styr på økta og hadde selvsagt lagt inn nok en teknisk øvelse med kipping.


B-lagets nye tekniske funn imponerte igjen. Simon Sakkestad kom på andreplass i presisjonsløypa.


Harald Øksnevad, Jarle Eike og Andreas Svensen følger spent med på Simon som klarte den krevende kippeøvelsen over et mål og inn i det neste.


Christian Tollefsen stilte som ny assistenttrener da Stian Refvik var opptatt med et Viking-arrangement. Han holdt styr på tidene under øvelsen.


Fredrik Bjørnsen viser hvordan det skal gjøres.