VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

NÅR KULDA SETTER INN...


(05.02.21) B-laget planlegger å ha årets første fotballtrening på tirsdag.Påmeldingen er allerede igang inne på appen Spond.

Er du interessert å være med på B-laget, enten som spiller eller i støtteapparat, kan du ta kontakt med trener Jarle Eike på 917 43 572 eller til jarle_eike@hotmail.com.

"Årets første trening blir tirsdag 9. februar kl. 20.00 på Vaulenbanen," forteller Jarle. "Er p.d.d meldt en smule minusgrader til tirsdag.  Invitasjon til trening ligger på Spond - så ser vi hvor mange vi blir 👍 Når varmegradene kommer, og reglene forsvinner åpner vi også for å trene torsdager kl. 20.


PS! Vi må minimum være 8 mann for å få til en fornuftig trening. Om ikke reglene endres innen tirsdag trener vi med 1 meters avstand.

NB! Om du vil være med å trene (evt joine støtteapparatet), men ikke er på Vaulen B-gruppa på Spond; gi meg beskjed."


Møte med kretsen
NFF Rogaland hadde torsdag 4. februar to videomøter, med senior bredde og med klubbene. Christian Tollefsen fra lagledergruppen representerte B-laget.

Omlag 200 deltakere deltok og svarene var enstydige. I et referat fra NFF Rogalands daglige leder Erik Løland heter det som følger:
  • Samtlige mener det er viktig å komme i gang med senior bredde – normal trening.
  • Det oppleves som prekært å få trene normalt også for senior, og vi frykter konsekvensene hvis perioden forlenges ytterligere.
  • Litt ulikt syn på hvor viktig dere å komme i gang med kamper, men alle enstydig med viktigheten av normal trening.
  • Alle støtter en differensiert gjenåpning og unner regioner med lav smittetall å komme i gang med trening.
  • Vi  jobber for å fremme aktivitet.

Er redd flere lag må strykes
Seniorfotballen i Rogaland hadde i 2020 påmeldt 179 lag, i år er påmeldt 170 lag, men flere lag har store utfordringer med å være nok spillere.

Gjeldende nasjonale retningslinjer gjelder kun frem til mandag 8. februar. NFF Rogaland håper og tror på åpning for normal trening for de over 20 år i regioner som Rogaland, der det er veldig lav smitte, samt åpning for kamp og konkurranse for barn og ungdom under 20 år.

Man planlegger seriestart etter påskeferien i alle aldersklasser.

Man har lagt planer om dette ikke innfris. Skulle man ikke få treningsoppstart i mars vil man utsette seriestarten. Da vil man iverksette en U20-turnering som kan strykes når seniorbredde kommer i gang.
Om man ikke kommer i gang med kamper til 1. mai sletter man vårsesongen og det spilles kun halv sesong med oppstart tidligst i juni.


Planlegger som normalt
Jarle Eike og Frode Lima jobber med å sy i sammen terminlisten. Her er ikke noe offisielt ennå, men ønsker rundt våre hjemmekamper er lagt frem. Fristen for å endre gratis i FIKS er satt til 10. februar.

Ønska forandringer er markert i rødt i tabellen nedenfor. Stort sett alle kampene satt opp på mandager, men Vaulen ønsker hjemmekampene flyttet til treningstiden som er på tirsdager. Ellers ønsker kretsen at siste serierunde går på samme dag - søndag 3. oktober. Dirdal ønsker forøvrig å spille sin hjemmekamp mot oss fredag 4. juni da de planlegger en storstilt åpningskamp av sine nye kunstgressbane til dette oppgjøret! B-laget sier aldri nei til folkefest og skal ha godtatt tilbudet.

Dag Dato Hjemmelag
Bortelag Klokke Arena
Tirsdag 27. april
Vaulen 2
Lura 2
20:00 Vaulenbanen
Mandag 3. mai
Gjesdal Vaulen 2
20:00 Nye Ålgård stadion
Tirsdag 18. mai
Vaulen 2 Vidar 5
20:00 Vaulenbanen
Mandag 24. mai
Hinna 2
Vaulen 2 20:00 Wintershall Dea banen
Torsdag 28. mai
Vaulen 2 Bogafjell 2
20:00 Vaulenbanen
Fredag 4. juni
Dirdal Vaulen 2 19:00 Dirdal stadion
Tirsdag 8. juni
Vaulen 2 Riska 3
20:00 Vaulenbanen
Mandag 14. juni
Ganddal 2
Vaulen 2 20:00 Ganddal gress
Mandag 16. august
Lura 2
Vaulen 2 20:00 Lura stadion
Tirsdag 24. august
Vaulen 2 Gjesdal 20:00 Vaulenbanen
Onsdag 1. september
Vidar 5
Vaulen 2 20:00 Kaph banen Lassa
Tirsdag 7. september
Vaulen 2 Hinna 2
20:00 Vaulenbanen
Mandag 13. september
Bogafjell 2
Vaulen 2 20:00 Bogafjellbanen
Tirsdag 21. september
Vaulen 2 Dirdal 18:00 Vaulenbanen
Mandag 27. september
Riska 3
Vaulen 2 20:00 Macron Miljøbane
Søndag 3. oktober
Vaulen 2 Ganddal 2
14:00 Vaulenbanen

Orginaloppsettet finner man her! Det offisielle oppsettet vil bli oppdatert her! Man kan få varsler om endringer på appen "Min Fotball".