VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
EIKE FORTSETTER(04.01.22) Jarle Eike tar et nytt år som trener for B-laget. Etter å ha tatt over laget på nyåret 2020, fikk han sin kampdebut i august 2021.

Det endte med 3. plass i serien, samt kvartfinale i OBOS-cup og en kommende finale i Polturneringen.

Eike spilte aldersbestemt fotball i Vaulen for 79-kullet og ble hentet av Viking først i 1995, året etter var han tilbake i Vaulen hvor han fikk sin A-lagsdebut. Tilbake i Viking fra 1997 til 2000 var han med på en cupfinale i junior NM. Han fikk også en uoffisiell treningskamp med A-laget.

Etter å ha endt perioden i Viking på utlån i Randaberg vendte han i 2001 tilbake til Vaulen som gjorde comeback i 3. divisjon. Han var kaptein da Vaulen overraskende vant 3. divisjon i 2002. Fra midtbanen styrte han også laget da de var nær ved å sjokke Viking i NM 2005, men røk ut med 2-1.

Etter et par år med jobbing i Bergen og spill for Sandviken var han høsten 2007 tilbake i Vaulen. Her holdt han det gående til han la opp i 2014.
Hans siste opptreden kom i 2019 i en treningskamp, noe som var hans 264 A-kamp.

I 2018 var han tilbake som A-lagstrener sammen med Stian Refvik og Eric Ordaz. Her var han med på et generasjonskifte man vel ikke hadde sett maken til siden han selv kom tilbake fra Viking rundt årtusenskiftet? Den langsiktige satsningen på egne spillere ga gradvis mer suksess og høsten 2019 var laget uslåelige slik at man krøp opp på en sterk 7. plass med en svært ung spillergruppe basert rundt 2001-kullet.

På et spillermøte i desember fikk man også bekreftelser på at Eike får med seg Frode Lima, Robert Solvang og Harald Øksnevad i teamet rundt laget.
Forlenget vinterpause
B-laget har ikke vært i aksjon siden Polturneringen grunnet tiltakene, men planen blir å trene tirsdager og torsdager, med hjemmekamper på tirsdager.

Det har blitt luftet frempå med en treningsoppstart tirsdag 25. januar, men her må man se an gjenåpningen av samfunnet.

Det er også klart at Jack Aguera og Alexander Waaland fortsetter som botsjefer.

Sosialkomitéen blir Øyvind Vollen, Tom-Are Svenning, Eirik Moen og Eivind Ankerheim.

Serieoppsettet er ikke klart ennå, men terminlisten ventes å dukke opp her om ikke så lenge.

Hva man vet er at man skal møte Madla i finalen av Polturneringen så snart det lar seg gjøre. Her stiller Vaulen med en fin miks av A- og B-spillere.