VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B




OJAN TAKKER FOR GAVEN



(02.08.23) Før ferien var Ojan Bijan virkelig uheldig på en rekruttrening. En kjapp finte endte med totalt avvrevet korsbånd og fire brudd øverst på leggbeinet.

Da man fikk høre de nedslående rapportene gikk folk i sammen og hadde en liten innsamling. På tirsdagens trening kunne derfor Jarle Eike overrekke Ojan en whisky som en fin gest.

"Jeg setter stor pris på oppmerksomheten og gaven fra vaulengutta," takket Ojan.

Han kunne videre fortelle at det fremdeles var smertefullt. Nå skal han få komme inn og sjekke om de skal operere i slutten av måneden. Bruddene var ganske fine, men det er usikkert om korsbåndet skal opereres eller ei. Det kommer litt an på opptrening og hva slags trening han ser for seg videre.

Ojan spilte jo for A-laget i sin tid og har siden hatt flere jobber i fotballen. I seks år var han A-lagstrener for EIK før han denne sesongen har hatt en trenerrolle for Sandnes Ulf rundt junior- og rekruttlaget.

40-åringen har i flere år bodd på Vaulen og man hadde nok et håp om at han skulle spille for veteranlaget sammen med kompis og kollega Aleksander Midtsian.


MEDISINVANN: Man vurderte å gi blomster til Ojan, men etter å ha snakket med kompis Aleksander Midtsian ble det fort klart at han ville sette mer pris på en god whisky.