VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

LARSI TILBAKE PÅ VAULENBANEN


(02.06.20) Flere Beachboys forsvinner ofte etter videregående, enten i militæret eller til studier. Det er derfor alltid ekstra gledelig når spillere i eksil opprettholder kontakten med klubben og spillerne ved å dukke opp på treninger gjennom sommerferien.

Det så vi et eksempel på til kveldens B-lagstrening, da Lars Skjelbred Nygaard var tilbake på Vaulenbanen. En annen A-lagshelt fra 98-kullet, Espen Sivertsen, har også varslet sin ankomst om ikke lenge.

"Lars er hjemme på sommerferie fra studier i Trondheim, også Espen Sivertsen vil joine B-laget fram til midten av august," forteller trener Jarle Eike.
 
Larsi gikk gradene i klubben og fikk sin A-lagsdebut da det gjenstod fem minutter av 2015-serien. Totalt skulle han få nitten kamper og ett mål, før han sommeren 2017 dro videre til førstegangstjenesten på Setermoen i Bardu.

De senere år har han holdt seg i Trondheim på NTNU, hvor han ennå har noen år igjen av studiene. Der er han spillende trener i studentligaen for Energi FK. I vanlig seriefotball er det kun Vaulen som teller for 22-åringen.
SCORET ETT A-LAGSMÅL: Lars' eneste A-lagsmål kom i hans andre A-kamp. Han fikk et innhopp på 22 minutter i Pol-turneringen og svarte med ett mål og to assists da Vaulen smadret stakkars Pol 9-1 i november 2015.


LITEN VERDEN: Lars er forøvrig sønn av Lyse konsernets sjef Eimund Nygaard, som igjen er øverste sjefen til B-lagsstjerna Michael Sivertsen. De lærde striden nok om hvem av de to som er Lyses egentlige ansikt uttad...

 
Over 30 mann på plass
Man skulle tro at interessen rundt disse begrensede treningene hadde dabbet litt av, men den gode oppslutning rundt B-laget fortsetter. Tirsdag var det 26 spillere i aksjon, med fem mann fra støtteapparatet rundet man nok en gang 30 involverte.

Igjen var det flere øvelser rundt på hele banen før man avsluttet med en konkurranse. Her var det Team Ømi som stakk avgårde med seieren. Denne gangen stod det om presisjon med veggpasninger og tre forskjellige mål man skulle treffe i riktig rekkefølge, før siste mann måtte treffe tverrlegger. Øyvind Vollens lag var helt suverene her med 22 sekunder!


Bilder fra kveldens økt


Chris Dodds var kanskje den spilleren som viste best igjen på avslutningstreninga i dag? Han har et forrykende skudd på seg.


Aldri en B-lagstrening uten en prøvespiller. Denne gangen var det Eirik Iden som spilte for kontrakt... Iden hadde på seg en Bærums Verk-overtrekk og er kompis av Gilje Sjøberg.


Etnes store sønn, Hector Alonso Vestbø, vartet opp med noen flotte skudd.


Morten Breivik er en annen spiller som er tilbake i Vaulen-sammenheng etter å ha gått gradene i klubben. Morten er forøvrig bror av Kjetil Breivik, som var et annet stortalent på 00-tallet.


Frode Lima drev i flere år Frode Limas fotballskole hvor han lærte bort ymse triks. Sommerens triks synes å være å rekke tunge til keeperen?


Ved å peke tunga mot høyre kryss og skyte utenfor venstre stolpen fintes keeperen ut?


Resten av bildene.