VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
ÅRSRAPPORT FOR VAULEN B 2020


(01.12.20)
Vi er så heldige å ha fått tilsendt årsrapporten for B-lagets sesong.

Årsrapport for Vaulen B 2020:

Trener:

Jarle Eike / Stian Refvik (Nå i SIF)

Støtteapparat:

Harald Øksnevad, Frode Lima, Vegard Ravndal, Jostein Jensen (Webmaster & fotograf) Christian Tollefsen, Svein Øksnevad og Hans Baardsgaard

Spillere:

1 Tom Arne Bø Pedersen
2 Øyvind Sollie-Vollen
3 Simon Sakkestad
4 Torbjørn Ankerheim
5 Michael Sivertsen
6 Øystein Winsnes
7 Ole André Glesnes
8 Fredrik Bjørnsen
9 Chris Dodds
10 Mats Husberg
11 Jean André Gjelsten
12 Darren Ross
13 Sebastian Habtamu Mollan
14 Sondre Bjøkne
15 Lars Hollund
16 Lars Petter Grønvigh
17 Magnus Kartevold

18 Hector Alonso Vestbø
19 Christian Gramstad
20 Tom-Are Larsen-Svenning
21 Alexander Nilsen Surdal
22 Daniel Lie
23 Ole Wick Henriksen
24 Fredrik Stray Tjaum
25 Thomas Surdal Arnesen
26 Ole Bjørn Bredesen
27 Stian Lima
28 Eric Ordaz
29 John Petter Gilje
30 Andreas Svensen
31 Mikael Jensen
32 Espen "Balsam" Knudsen
33 Magnus TorgersenOppsummering:

Gjennom vinteren 2019-2020 hadde B-laget slitt med treningsoppmøte, og enkelte treninger ble sogar avlyst. Det var stor splid i klubben, og man fryktet for lagets eksistens. Flere av lagets spillere- og ledere hadde vært med på å skape en sterk lokal profil rundt seniorlagene, og kjente seg ikke igjen i styrets nye retning. Gleden har heldigvis alltid vært leken med- og rundt kula, og den kunne vi jo fortsatt la oss begeistre over.

Tidligere A-lagstrenere Stian Refvik og Jarle Eike samt støtteapparatet; innkalte derfor 18.februar til et møte med spillere på B- og C-lag. 23 spillere møtte opp.

Var dette B-laget liv laga? Svaret var ubetinget: JA! B-lagets tirsdagstreninger skulle, i 2020, bli et friskt pust i den nye Covid-19 hverdagen.

Øyvind Sollie Vollen, Tom-Are Larsen-Svenning og Simon Sakkestad hadde i en årrekke gjort en fremragende jobb med rekruttene, og trengte nå avlastning. Etter 18.februar-møtet var det unison enighet om at det nye apparatet tok over. Til stor glede fortsatte de aller fleste spillerne, og flere nye samt sovende kjemper kom til i løpet av sesongen.

Det ble tydeliggjort at B-laget er et miljølag hvor trivsel og samhold settes høyt. Trenere og støtteapparat har gjennom sesongen bevitnet at spillerne på B-laget er mennesker som er inkluderende, humørfylte og engasjerte.

Det er blitt arrangert 36 treninger fra 18.februar til 8.november. Det laveste antallet spillere på en trening har vært 17, og det høyeste antall spillere: 31. Gjennomsnittlig antall spillere per økt: 22,36.


Covid-19 situasjonen gjorde at de erfarne B-lagsspillerne måtte gjennom mange nye- og gamle øvelser på trening uten kroppskontakt. Trenerne prøvde å legge opp til mest mulig konkurranse i øvelsene slik at man ikke gikk lei. Spillere på et lag i 6.divisjon er nok mest vant til å ta ut to lag, og spille på treninger, men de aller fleste koste seg likevel. Vår eminente webmaster Jostein Jensen- har sirlig dokumentert treningssituasjonen både skriftlig, og via kameralinsen på sin uoffisielle hjemmeside vaulen.com. Tusen takk Jostein!

Det må også nevnes at tross økende fotballalder på mange- så hadde flere sportslig fremgang i høst. Grunnen kan være: Mestring av uvante tekniske øvelser i vår- kombinert med få touch på ball i intensive øvelser i høst. Det aller viktigste var nok at man hadde et trygt og godt miljø som stilte krav til hverandre.


Etter sommeren inviterte støtteapparat- og trener spillerne med på VM (Vaulenmesterskap) i fotballgolf på Forus. 22 spillere møtte opp, og viste mer eller mindre imponerende ferdigheter på det uvante underlaget. Latteren satt løst. Seieren sammenlagt gikk her til Eirik Moen og Andreas Svensen. Oldboys-laget med Eike og Harald Øksnevad dro til med en runde som slo både Vaulen B- og prominente Vikingspillere, men opplevde som ventet fatigue på andrerunden.


Det har blitt arrangert ett spillermøte i høst; hvor spillerne evaluerte sesongen, og kom med fremtidstanker. Konklusjonen var at man hadde hatt en kjekk sesong (omstendighetene tatt i betraktning), og ønsket å forlenge med apparatet rundt laget. Hele gjengen krysser fingrene for at de får spille kamper sammen i løpet av 2021.

Til slutt en stor TAKK til støtteapparatet med dunkende oransje hjerter, hjelpsomme hender og hoder:

Vegard, Harald, Christian, Jostein, Svein, Hans & Frode


Sportslig hilsen

Jarle Eike