VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B




KLUBBHUS BLIR SELVFINANSIERT



(01.04.23) Klubben har fått fullfinansiert alle kostnadene for det nye klubbhuset. Vaulen IL vil eie de to nederste etasjene, mens man vil dra inn inntekter ved å bygge et leilighetskompleks oppå toppen. Vaulen IL vil altså ikke måtte legge ut en eneste krone.

Bygget vil ha 10 etasjer med leiligheter og blir et ruvende bygg på 34 meter. Idrettslaget vil sende ut nabovarsel etter påske, men det sees på som en ren formalitet.

“Kommunen ønsker jo at man bygger i høyden langs riksveien,” beretter formann Ørjan Fiskaa. “Ved å bygge i høyden får man utnyttet området til det maksimale.”

“Her blir det en veldig attraktiv utsikt for dem som vil bo her. Ikke bare får man sett alle Vaulens kamper, man får også fjordgløtt så det holder!”

Boligkomplekset vil hete “Vaulen Panorama” og vil inneholde luksus som klubben kan dra nytte av. “Her får man i pose og sekk. Vi vil få til et eget treningsrom som både klubbens medlemmer og beboerne kan benytte seg av. Klubbhuset vil også være åpent for alle og skal bli et samlingspunkt i bydelen.”

Man jobber med en ordning hvor medlemmer skal få forkjøpsrett på leilighetene i et konsept man vil døpe Vaulobos.

“Jeg ønsker selv å flytte inn, men her blir det selvsagt rift og heftige budrunder. Håpet er å dra inn noen kroner ved å tilby balkongen min som TV-tårn om Aftenbladet ønsker å sende kamper fra Rogalandscupen.”

“Bygget vil faktisk bli så høyt at vi vurderer å lage en zipline mellom Ullandhaugtårnet og klubbhuset. Dette vil bli en turistattraksjon for hele regionen og gi ekstra cash inn i klubbkassen. Tenk å sveve over motorveien og suse mellom husene nedover mot banen. Et adrenalinrush uten like.”

På årsmøtet kom det også frem andre storslåtte planer. Klubben vurderer nå å legge ned seniorfotballen og i steden satse på E-sport. Når det nye klubbhuset er på plass vil master blaster sjef Simon Sakkestad fylle andre etasje med et eget gamingroom. Her skal man allerede ha hanket inn en storspiller i C-lagets Andreas Svensen.

"Det hele vil finansiere seg selv da man kutter seniorlagene. Ikke mer lønn til A-lagstrener, ikke utgifter på drakter, turneringer og seriespill. Nå blir det gaming for alle penga."

"Fra baneskrekk til sakkosekk"
Klubbens nye motto


SLIK BLIR DET SEENDE UT: Vi har fått tak i arkitekttegninger av det nye klubbhuset.