VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
BLIR SPEIDER I VIKING(01.04.22) B-lagets suksessfulle trener Jarle Eike har fått et tilbud han ikke kunne takke nei til. Eliteserieklubben Viking FK utvider sitt speidernettverk og har ansatt 42-åring med umiddelbar virkning.

Dermed går det mot trenerskifte for B-laget. Det er allerede klart at Øystein Winsnes vil lede laget i tirsdagens kamp.

Eike skal ha fått jobben gjennom anbefalinger fra Vikings kitman Stian Refvik.

"Jeg skal faktisk jobbe opp mot markedet i Sør-Amerika og vil ha hovedbase i Brasilia," forklarer Eike. "Sør-Amerika har komboen kvalitet og mye upløyd mark når det kommer til talentspeiding. Jobben var for fristende å takke nei til selv om jeg selvsagt ser det er uheldig å forlate B-laget like før seriestart."

"Viking ønsker å eksploitere dette markedet da man ser en stor gevinst i finne de rette spillerne for videresalg. Jeg blir en billig investering for dem. Videoanalyse på nett kan gi deg et overblikk, men å fysisk å ha pulsen på markedet gir et større innblikk og viser prov på reell interesse ovenfor klientellet."

"Det skal bli spennende å se om vi får et fremtidig vikinglag med litt sambatakter," humrer han.
Går for ge-Winst
"Jeg kan bekrefte at Øystein Winsnes har takket ja til å ta over, men det må selvsagt godkjennes av det nye styret først. Han vil uansett lede laget mot Madla på tirsdag."

"Vi kan vel si at Vaulen nå er i onde hender med Øystein på plass. Han har allerede avslørt skumle planer ifht målfeiringer og en løkdiett for spillerne, samt alkoholforbud."50-år gamle Øystein Winsnes er kjent for sitt gode fotballhode og lange fartstid i klubben.
"Hehe, ja det blir iallefall nye tider nå," forteller en motivert Winsnes. "Jeg satser på å få med min bror Bjarte fra strandalandet som assistent."

Winsnes har allerede varslet endringer i spillestilen. Man går nå bort i fra taktikk og faste spillemønstre.
"Ja, innøvde varianter på faste situasjoner utgår. Nå blir det fri flyt og spill etter intuisjon som gjelder. Som i kunsten ser jeg på kreativitet som noe som ikke harmonerer med system."