VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

DRAMATISK CUPKAMP

(30.03.22) Det ble en målfest av de sjeldne da B-laget møtte Madla 2 i gruppespillet av OBOS-cupen.

G
runnet divisjonsforskjellen fikk Vaulen et straffespark før avspark. Den satte Morten Nygård sikkert til 0-1.

Stian Trædal utlignet etter 28 minutter før Vaulen var foran igjen etter 32 minutter da Simon Sakkestad headet inn via ryggen til Eirik Moen.

Andre Torgersen Rossavik snudde så kampen for Madla med to kjappe mål rundt timen.

David Møller scoret i sin femte B-kamp på rad da han ga 3-3 fem minutter før slutt.

Da Madla gikk opp til 4-3 minuttet før slutt ved Norbert Marchewka trodde man alt håp var ute.

Så på overtid dukket Audrius Mirauskas opp og utlignet til 4-4 som ble sluttresultatet!

"Madla var god trente unggutter. De hadde også med seg A-lagets superduo fra vinterens treningskamper i Rossavik og Marchewka. Det var masse sjanser begge veier," forteller trener Jarle Eike.

"Vi viste herlig moral ved å slå tilbake på overtid. Det var noen meget slitne vaulenspillere som kan ta helg med godt samvete."

Bilder fra kampen her! Takk til Svein Øksnevad for bilder og fakta!

MADLA 2 4–4
VAULEN B

0 min
Morten Nygård (straffe)
Stian Trædal
28 min

32 min
Eirik Moen (Sakkestad)
Andre Torgersen Rossavik
59 min

Andre Torgersen Rossavik (straffe)
63 min

85 min
David Møller
Norbert Marchewka
89 min

94 min Audrius Mirauskas

30.03
Obos Cup gruppespill
ISS kunstgress
Tilskuere: Dommer: Kerim Veledar (Manglerud S)

87. Andreas Svensen

Øyvind Vollen brakk et ribbein mot Våganes og er ute en stund. Det har også blitt bekreftet at Håvard Nygård har et brukket ribbein, som han har slitt med et par uker. Henrik Lauvsnes har ennå en hoven ankel etter møtet med Jarl og vil hvile denne uka. John Petter Gilje og Audrius Mirauskas er klare igjen etter forfall sist. Bendik Aarstad prøvde seg på tirsdagens trening, men ble ikke klar etter strekkskade. Torbjørn Ankerheim er opptatt med jobb og må stå over denne gangen.

Vaulen B (3–52): Jack Aguera – Espen Knudsen, Simon Sakkestad, Stian Lima – Magnus Kartevold, Morten Nygård, Eirik Moen, John Petter Gilje, John Herman Ås – Alexander Nilsen Surdal, Audrius Mirauskas.

Kampen sett fra trenerbenken
Morten Nygård satte straffen før kampen.
Det kunne fort ha blitt 8-8. Vi hadde blant annet to stolpeskudd. Audrius Mirauskas var også sikker på skoring etter en klassekontring på høyre ved Alexander Nilsen Surdal, som var fantastisk i dag. Alli la ut 45, Audi satte bredsiden til ... men traff hælen til John Petter Gilje på strek! ... og ballen gikk ut til corner. I angrepet etter goalet Eirik Moen da Simon Sakkestad stanget en corner via ryggen hans. Alli hadde en åpen heading fra 5-6 meter som skled rett utfor stolpen på et lekkert Kartevold-legg.

Vi kunne fått 3-1 rett etter pause... Nygård fikk ballen av Kartevold, gjorde forsvarerne svimle med sine finter før han avsluttet me venstre centimetre utenfor vinkelen. Madla fikk mer tak på kampen etter 3-2, som til da hadde bølget frem og tilbake.
Vaulen snudde så treeren på midten og la Møller i rommet bak spissene Ankerheim og Mirauskas. Dette ga umiddelbart resultat. Litt mot spillets gang trøkket Møller inn 3-3 fra 8-9 meter.

Madla hadde mest krefter, og dro fint opp langs sin høyreside. Et slitent vaulenforsvar ble dratt for mye over mot ball og hadde plutselig Magnus Torgersen alene mot tre spillere i feltet. 4-3.

Vaulen kastet fram folk. Møller kom alene gjennom i 90. minutt, men ballen ville ikke inn. Så 3-4 minutter på overtid vant Nygård ballen med en fantastisk takling på 18 meter. Audi dro seg gjennom og banket ballen lavt i hjørnet med venstrefoten. 4-4.

Dommeren blåste sekunder senere. En artig match, som vaulenspillerne kommer til å kjenne godt i beina de neste dagene.

Jack Aguera i vaulenmålet hadde også noen strålende redninger og reddet Vaulen ved flere anledninger i andre omgang. Han var også nær på å ta straffen.