VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

SLO UT FORHÅNDSFAVORITTEN

(29.11.21) Vardeneset har herjet i Polturneringen. Dem ble klare puljevinnere med fem seire og 28-4 i målforskjell. Vaulen klorte seg med videre da en seier var nok til å ta fjerdeplassen i sin gruppe.

Før kampen var det klart at man vil få hjelp av A-laget ut turneringen. Dette ble klarert med turneringsledelsen i forkant av turneringen. Grunnet seriespillet har man kun hatt hjelp av tre spillere over to kamper tidligere, men denne gangen var det syv spillere fra A-laget blandet med ni B-lagsspillere. Et slags Allstar-lag med andre ord.

Det var et massivt snøfall før og under kampen, noe som gjorde forholdene svært vanskelige.

Vardeneset tok ledelsen allerede etter syv minutter da dem snappet opp en feilpasning.

I medvinden var VBK klart best i første omgang, men like før pause slo Vegard Natland et innlegg som gikk i hånden på en motspiller. Dommeren var usikker på om det var innenfor, men etter å ha børstet frem linjene ble det dømt straffespark.

John Petter Gilje steppet opp og gjorde ingen feil! 1-1 til pause.

I andre omgang var det mer sidelengs sludd. Vaulen hadde stor fordel av det og var det klart beste laget, men Vardeneset hadde nok de to største sjansene rundt 50 minutter.

Så et voldsomt raid av Vegard Natland hvor han dro av tre mann før han fant Alexander Nilsen Surdal som var nær ved å kippe over keeper.

På tampen hadde Alexander Nilsen Surdal en gedigen sjanse da han satte like utenfor etter at Vardeneset slo et horribelt tilbakespill mot egen keeper.

Så rett før slutt taklet Espen Breivik ballen foran keeper. Alexander Nilsen Surdal løp inn ballen fra kort hold til 1-2!

To minutter ble lagt til og Vardeneset stormet frem, men det var faktisk Vaulen som var nærmest på noen kontringer.

Dermed lever håpet for et nytt stikk i vandrepokalen for Vaulen. Man vant jo den forrige turneringen ved å slå nettopp Vardeneset i finalen.

Nå blir det semifinale på torsdag klokken 20:00. Her venter vinneren av Tasta og Buøy og det skal spilles 2x45. Finalen går førstkommende lørdag. Her vil vinneren av Vaulens neste kamp møte vinneren av Madla mot enten Mastra eller Pol.

Det er allerede klart at verken Espen Breivik eller Audrius Mirauskas kan være med på torsdag.

VARDENESET
1–2
Vardeneset 7 min

28 min John Petter Gilje (straffe)

60 min Alexander Nilsen Surdal (Breivik)