VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

TABELLTOPP: ÅRSBESTE

(28.05.24) B-laget med årsbeste da de slår Hundvåg 2 hele 6-0. På papiret så dette ut som en grå masse med hardtarbeidende spillere, men satt i sammen ble det magi med presise kortpasninger som broderte seg gjennom et Hundvåg-lag med flere innslag fra A-laget.

Her var det en rekke flotte mål hvor man holdt ballen i laget gjennom ørten trekk og det kunne fort ha blitt mye mer enn 6-0!

Nå er tabellen særs ujevn i antall kamper spilt, men Vaulen B leder den iallefall til og med lørdag slik at man kan brese seg ute på byen...

VAULEN B 6–0
HUNDVÅG 2
Theodor Haugen (Moen)
7 min

Torbjørn Ankerheim (Knudsen)
19 min
Espen Knudsen (Sivertsen)
37 min
Espen Knudsen (str) (Sivertsen)
45 min
Torbjørn Ankerheim (Haugen)
52 min
Theodor Haugen (Møller)
54 min

28.05
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 20 Dommer: Ø Paulsen (Tjensvoll)

–> 68 minutter

Thomas Surdal Arnesen kan få sitt comeback her. Espen Knudsen gikk av med lyskeproblemer sist, men er klar. Simon Sakkestad sliter med en akilles som aldri blir god og står over denne gangen. Magnus Kartevold har slitt med leggen, men starter her. Jonathan Ring hangler med en skade, men er med på benken. John Herman Ås jobber kveld og står over. Theodor Haugen er med fra A-laget, Brage Brattbakk var syk og kunne ikke være med.
Stian Lima vil være oppført i fiks, men skal spille veterankamp og vil bli tilkalt i pausen om man sliter med skader.

Vaulen B (3
–1–4–2): Krister Vistnes – Fredrik Strand, Magnus Kartevold, Magnus Torgersen – Eirik Moen – Mads Isaksen, Torbjørn Ankerheim, David Møller, Theodor Haugen – Espen Knudsen, Michael Sivertsen.

Første omgang
Lett duskregn da Vaulen B tok i mot middelhavsfareren Hundvåg 2.
Vaulen hadde tidlig noen giftige sjanser. Først fikk ikke Espen Knudsen riktig ladd kanonen i boks da Michael Sivertsen la 45 før et flott legg av Mads Isaksen ble stusset unna rett før David Møller som stod klar til å stange inn etter fem minutter.
Vaulen tok ledelsen etter syv minutter. Det var et strøkent legg fra høyre signert Eirik Moen som gikk over stopperen og landet ned til Theodor Haugen som fikk bendet avgårde en volley som brakk ned bak keeper! Et spektakulært mål!
Det var rimelig jevnt i spill. Etter kvarteret slo David Møller til Mads Isaksen medløps i boks. Mads hadde litt ubalanse i avslutningen som var tett på keeper og satte utenfor.
Vaulen doblet ledelsen etter 19 minutter. Et innlegg fra høyre fant Espen Knudsen som skjøt stolpe ut. På returen fulgte Torbjørn Ankerheim opp og satte inn 2-0.
Så en presis frispilling fra Michael Sivertsen, men Theodor Haugen kom for tett opp i keeper som reddet to ganger på noen store sjanser etter 29 minutter.
Det var presisjonen som var forskjellen på lagene her. David Møller var nær ved å heade inn Espen Knudsens lobb før returen gikk ut til Torbjørn Ankerheim som denne gangen ble blokkert.
Torbjørn Ankerheim tråklet seg så gjennom sentralt i boks før keeper reddet, pent spill i forkant av Haugen og Isaksen der etter 31 minutter.
Etter 37 minutter rotet Hundvåg det til i bakre rekker. Aggresivt press av Sivertsen og Knudsen før ballen ble løs foran sistnevnte som satte inn 3-0.
Theodor Haugen var på ferde et par ganger så. Først et skudd i nettveggen før han bendet like over da han ble spitl fri på venstre, her ville Michael Sivertsen ha ballen!
Magnus Torgersen stakk så fri Michael Sivertsen som ble felt på 15 meter. Straffe!
Espen Knudsen steppet opp og satte lav inn nede til venstre. Keeper var etter den, men rakk ikke frem.
Målet kom minuttet på overtid og dommeren blåste av like etter.

Andre omgang

I pausen ble det gjort en endring da Noah Kellerhals kom inn for Fredrik Strand.
Allerede etter sekunder dundret Torbjørn Ankerheim utenfor fra høyre i boks. Ny sjanse like etter da Mads Isaksen brant en retur fra keeper over.
Det var et tidsspørsmål. 5-0 kom etter 52 minutter. Theodor Haugen med et presist innlegg fra høyresiden fant Torbjørn Ankerheim som satte inn sitt andre for dagen.
To minutter senere stod det 6-0. Espen Knudsen la inn i boks. David Møller og Mads Isaksen kriget godt før dem la opp for Theodor Haugen som knallet inn.
Hundvåg hadde en sjelden sjanse da dem skjøt i stanga etter 56 minutter.
Så ble Ankerheims skudd reddet til corner. Corneren traff faktisk dommeren og det ble valgt å droppe ballen til Hundvåg tross noen protester da Vaulen hadde ballen sist.
Et trippelbytte fulgte etter timen da Stian Lima, Marius Auflem og Thomas Surdal Arnesen kom inn for Isaksen, Møller og Torgersen.
Etter 68 minutter kom Jonathan Ring inn for Knudsen.
Byttene førte til at Hundvåg hadde mer ball, men man var fortsatt småskumle på kontringer.
Torbjørn Ankerheim headet så Limas corner 20 centimeter over etter 70 minutter.
Jonathan Ring spilte så flott fri Michael Sivertsen, men keeper reddet da "Mikki" kom en mot en etter 72 minutter.
Theodor Haugen skjøt faktisk på seg krampe etter 73 minutter og ble erstattet av Isaksen som kom innpå igjen.
Haugens skudd hadde blitt reddet til corner og på serven inn i boks var Thomas Surdal Arnesen nær ved å få konvertert i comebacket.
Torbjørn Ankerheim satte så utenfor da Sivertsen slo inn et innlegg som så ferdigscora ut etter 75 minutter.
Man skapte sjanser på løpende bånd her. Det var nesten rørende å se hvor gode man var.
Noah Kellerhals slo så en lekker pasning inn i boks. Her var det fire mann som jaget ballen, men man måtte nøye seg med en avslutning i nettveggen fra skrått hold etter 89 minutter.
Helt på tampen fikk Michael Sivertsen et skuddforsøk reddet før dommeren blåste av etter 90:12.