<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

VANT GENERALPRØVEN

(28.03.23) Etter å ha matchet seg mot tre 5. divisjonslag denne vinteren var det divisjonskollega Forus & Gausel 2 som ventet i generalprøven.

Vaulen gikk rett ut fra blokkene og Eirik Moen sendte de oransje foran før det hadde gått to minutter. Dette var Moens første ellevermål for Vaulen etter å ha blitt signert for tre år siden, for en utvikling han har hatt i klubben.

Strandguttene var klart best i starten og David Møller kunne ha doblet da han headet i tverrliggeren etter fire minutter.

Kampen jevnet seg noe ut opp mot pause i en omgang som var oppstykket av en rekke frispark.

0-2 var en lekkerbisken! Espen Knudsen med et flott raid på høyre før han slår flatt inn langs femmeteren. Her skyver David Møller ballen frekt bak stamfoten og inn bak keeper.

Det unge Forus-laget byttet innpå mer rutine i andre omgang og det bølget frem og tilbake. Etter 54 minutter reduserte dem til 1-2 og det var kamp igjen.

Litt mot spillets gang øker man til 1-3 da et frispark fra Espen Knudsen finner Audrius Mirauskas i boks. Audi er tøff og er først på ballen. Spillere ligger strødd, men dommeren lar spillet gå og Simon Sakkestad tapper inn fra kort hold etter 69 minutter.

Nå var det store rom for Vaulen å boltre seg i og endelig satt det etter 84 minutter. Espen Knudsen var giret mot gamleklubben og stormet igjen opp i den høyre kanalen før han slapp ballen perfekt til Audrius Mirauskas som satte kontrollert inn 1-4.

Helt på tampen bredsidet Forus & Gausel inn 2-4 som også ble sluttresultatet.

Dette var siste test før seriestarten som er tirsdag 11. april hjemme mot Høle.

FORUS & GAUSEL 2 2–4
VAULEN B

2 min
Eirik Moen

51 min David Møller (Knudsen)
Forus & Gausel
54 min

69 min Simon Sakkestad (Mirauskas)

84 min Audrius Mirauskas (Knudsen)
90 min

–> 75 minutter

B-laget har i vinter signert Torben Stuvik (Stegaberg) og Erlend Fossan (Sola). Her var Morten Fløtre Solheim opptatt med jobb, mens Torben Stuvik er i en intensiv studieperiode. Jack Aguera stod over med sykdom, mens Magnus Kartevold ennå sliter med hamstringen. Gode nyheter er at Magnus Torgersen var klar igjen etter lyskeproblemer.
Man er litt tynne i rekkene slik at man fikk hjelp av A-laget. Med seg fikk man Trym Landråk Gjerstad og Audrius Mirauskas. Ellers fikk vi en seniordebut i Vaulen av Marius Auflem (31). Marius spilte aldersbestemt for Vaulen sammen med Yann Erik de Lanlay på 92-laget, men har de siste årene studert utenbys.

Vaulen B (3
4–12): Trym Landråk Gjerstad – Magnus Torgersen, Simon Sakkestad, John Herman Ås – Mathias Strunck Gundersen, Eirik Moen, Sigurd Årthun, Mads Isaksen – David Møller – Espen Knudsen, Audrius Mirauskas.