VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

OVERBEVISTE IGJEN

(26.04.22) Ny solid seier av B-laget som følger opp 3-1 mot SIF 2 med 3-0 mot et spådd topplag. Fiskå virket gode dem og kom fra 1-0 seier over Hinna 2, men Vaulen var hakket hvassere i sitt pasningsspill og meget solide bak med Kartevold, Sakkestad og Knudsen.

Jarle Eike gjorde kun en endring på laget fra sist da A-lagsspilleren Jan Philip Beto Aartun kom inn. JP ga svar på tiltale da han tappet inn 1-0 etter at John Petter Gilje hadde gjort et godt forarbeid etter 26 minutter.

Like før pause doblet man med samme mann. Denne gangen kriget Torbjørn Ankerheim med seg ballen på hjørnet av boks, løftet over på motsatt hvor Beto Aartun dundret ballen inn via krysset.

Vaulen virket meget solide og slapp knapt Fiskå til en sjanse. En frisk Eirik Reiestad ble så felt etter 53 minutter. Bendik Aarstad steppet opp og satte 3-0 fra krittmerket.

Vaulen hadde en solid benk i dag og gjorde en rekke bytter som bare ga mer energi med friske bein utover.

Statistikk fra kampen her!
Tabellen kan man beundre her!

VAULEN B 3–0
FISKÅ
Jan Philip Beto Aartun (Gilje)
26 min

Jan Philip Beto Aartun (T Ankerheim)
44 min

Bendik Aarstad (straffe)
53 min

26.04
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 25 Dommer: Morten Stople (Buøy)

–> 83 minutter

Forfallslisten: Morten Nygård (ferie til 5. mai), Magnus Torgersen (skade og ferie, tilbake 3. mai), Håvard Nygård (ribbeinsbrudd), Øyvind Vollen (ribbeinsbrudd), Henrik Lauvsnes (ankel), Mads Isaksen (brist i storetå), Stian Lima (delvis avrevet leddbånd i kne og Audrius Mirauskas (hjemme med barn da kona jobber).

Vaulen B (3–4–12): Jack Aguera – Magnus Kartevold, Simon Sakkestad, Espen Knudsen – Eirik Reiestad, Bendik Aarstad, John Petter Gilje, Jan Philip Beto Aartun – Michael Sivertsen – Alexander Nilsen Surdal, Morten Fløtre Solheim.

Første omgang

Kaptein Simon Sakkestad vant myntkastet for andre kamp på rad slik at motstander Fiskå fikk en lav kveldssol å hanskes med.

Oppmann Frode Lima stod for den kjappeste spurten i starten. Likheten mellom den gylne keeperdrakten og Fiskås gule drakter var i overkant stor. Lima løp inn i utstyrsrommet og fant en sort trøye til Jack Aguera og vi fikk et lite avbrekk etter tre minutter for skifting av tøy.

Fiskå hadde de første tilløpene i kampen. Først hadde dem tynne rop om straffespark før Aguera heiv seg ut og fikk slått unna et innlegg fra venstre etter seks minutter.

Vaulen tok gradvis mer over og startet å skape mer og mer. Først headet Simon Sakkestad en corner like utenfor, deretter en megasjanse for Jan Philip Beto Aartun som brant over etter at Alexander Nilsen Surdal hadde møtt et kast i boks og fått tverrvendt.

En våken Fiskå-keeper ruset så ut og taklet Morten Fløtre Solheim på 18 meter etter at spissen hadde blitt spilt fri i kampens trettende minutt.

Et flott angrep så til slutt Michael Sivertsen skyte over fra 12 meter.

Nå fløyt spillet virkelig som på Siffen sist og man skulle endelig få uttelling etter 26 minutter. John Petter Gilje var god som dro seg langs kortlinja og slo flatt inn til Jan Philip Beto Aartun som satt inn fra tre meter.

Morten Fløtre Solheim ruslet av banen like etter med en lyskestrekk. Etter 29 minutters spill kom Torbjørn Ankerheim innpå.

JP Beto Aartun var nær å doble etter 35 minutter da han ble spilt fri. Keeper var i skuddet før en utespiller reddet restene på strek ut til en corner.

Torbjørn Ankerheim åpnet så opp Fiskå med en krempasning. Eirik Reiestad fosset mot mål, men ble presset utover.

Så en frekk manøver av Bendik Aarstad som dro seg innover før han skjøt over etter 39 minutter.

Like før pause skulle JP få sitt andre for kvelden. Torbjørn Ankerheim fightet ballen med seg og kom til hjørnet av boksen. Han vendte over til venstre hvor Jan Philip Beto Aartun fikk drømmetreff og fyrte ballen inn via krysset.

Minuttet ble lagt til før man gikk til pause.

Andre omgang
Vaulen B var uforandra etter hvilen. Markus Emile Storevik Sandvik fikk gult kort tidlig for trøyerivning på Eirik Reiestad. Det påfølgende frisparket endte i en corner, man slo inn og var det Sivertsen som headet over fra kort hold?

Vi hadde rett og slett god kontroll i denne kampen. Fiskå kjempet på, men det ble med et par tilløp. Man kan si dem gikk i garnet til vårt gode forsvar.

Så straffespark til Vaulen etter 53 minutter. Eirik Reiestad ble felt og den så soleklar ut. Bendik Aarstad steppet opp og dermed 3-0 til Vaulen.

Eivind Ankerheim kom inn for Michael Sivertsen etter timen. Få minutter senere kom David Møller inn for Simon Sakkestad, samtidig som man flyttet litt rundt på folk for å få det til å gå opp.

Frispark til Vaulen etter 67 minutter fant Eirik Reiestad, han bredsidet til Eivind Ankerheim som satte over.

Tomålsscoreren Beto Aartun gikk ut etter 69 minutter, inn kom John Herman Ås.

Svære sjanser for Vaulen fulgte etter en corner. Først skjøt Torbjørn Ankerheim i tverra før Bendik Aarstad var nær å tappe inn fra fem metter.

Vaulen ropte på offside etter 71 minutter, men Andre Tungland fikk fortsette. Heldigvis reddet Jack Aguera til corner.

Aleksander Berge erstattet så Nilsen Surdal etter 75 minutter.

Så dribleshow av John Petter Gilje før et skudd i tverrligger og over. Der kunne han faktisk ha lagt seg og fått straffespark.

Mathias Strunck Gundersen kom inn for Reiestad etter 79 minutter.

Bendik Aarstad hadde et overhopp på et frispark fra 24 meter før John Petter Gilje curlet ballen i venstre stolperot og ut etter 80 minutter.

Alle byttene hadde gjort Vaulen mest energiske på tampen. Eirik Moen kom så inn for David Møller etter 83 minutter. Lyskeskade også på Dave.

Fiskå fikk så omsider stor sjanse. Etter en flott frispilling måtte Jack Aguera storme ut og klarere, men han traff en motspiller. Der var han god og heldig som slapp med skrekken.

Like før slutt tok Eirik Moen et kjapt frispark til John Petter Gilje som ble nektet av keeper nede i korthjørnet.

Dermed ender det 3-0. Vaulen var igjen overbevisende. Man var særs gode spillemessig og på fysikk. Det var nok ikke tilfeldig at dette laget vant Pol-turneringen.